Lifestyle

pariški chic

Savjeti koje vrijedi "ukrasti" od Parižanki

Savjeti koje vrijedi
pexels.com

Parižanke sve rade bolje. Jedu bolje, žive bolje, a i definitivno se oblače bolje, to ne čudi s obzirom na to da je Francuska domovina najpoznatijim modnim kućama Srećom, Donosimo par savjeta kako "ukrasti" stil od njih.

1. Uvijek nosite sunčane naočale

Neka ovaj modni dodatak bude šlag na torti svake vaše odjevne kombinacije. Po mogućnosti neka budu one sa što bogatijim okvirom. 

2. Nosite niske potpetice

Parižanke neće žrtvovati vlastitu udobnost i zdravlje zbog štikli. Odlučite se za trenutno jako popularne oksfordice ili mokasinke i uživajte u modno osviještenoj udobnosti čitav dan. 

3. Posudite iz muškog ormara

Nema ništa seksepilnije od odjela strogih krojeva na goloj koži. Upotpunite ga crvenim ružem, biserima i velikim osmijehom. 

4. Investirajte u malu crnu haljinu

Ovaj legendarni komad odjeće nosimo od 30-ih godina prošlog stoljeća, a u današnjoj ponudi zbilja svaka žena može pronaći svoju savršenu malu crnu haljinu. 

5. Sprijateljite se s mornarskim prugicama

Ovaj uzorak nikada ne izlazi iz mode, a izgleda odlično na apsolutno svemu. Čak i najobičniju majicu kratkih rukava u ovom uzorku možete odlično iskombinirati sa širokim hlačama i sandalama neutralne boje. Kao točku na i ovoj kombinaciji dodajte decentan zlatni nakit i jarko crveni ruž. 

6. Široka bijela košulja uvijek je dobar odabir

Nikada nećete pogriješiti s ovim komadom. Može se kombinirati uz sve, a dobro izgleda i samostalno, odnosno u ulozi haljine, uz nekoliko komada nakita i upečatljive cipele. 

7. Baloner nikada ne izlazi iz mode

Ovaj neutralni komad odjeće vječni je klasik koji će uvijek izgledati odlično. Parižanke se ne povode za prolaznim trendovima i znaju u što je dobro investirati, a baloner je svakako na tom popisu. 

8. Zapamtite: manje je više

Nemojte pretjerivati. Investirajte u klasične i kvalitetne komade odjeće, nemojte pretjerano eksperimentirati s bojama i modnim dodacima i počnite cijeniti jednostavnost koja će vam pružiti pravu eleganciju i ženstvenost jedne Parižanke. 


Reci što misliš!