Lifestyle

#litoidemala

Glavni trend u šeširima ovo ljeto glasi "što veći, to bolji"

Glavni trend u šeširima ovo ljeto glasi
© Splash/Guliver images

Glavni trend u šeširima za ovo ljeto donosi potvrdan odgovor na jedno vječno pitanje. Kada je u pitanju ovaj popularni modni dodatak za toplije dane, veličina je itekako važna, a novi modni moto šešira glasi: što veći, to bolji!

I dok su proteklih par sezona bili najpopularniji modeli s izvezenim natpisima koji su stekli nadimak "Instagram šeširi", sada se sve vrti oko širine njihova oboda.

Instagrame "it" djevojaka već su preplavili ogromni slamnati šeširi koji, osim što izgledaju jako chic, odlično štite od štetnih sunčevih zraka.

Na plaži su, očekivano, najpopularniji, no nose se i u šetnji gradom uz romantične haljine, ali i ležernije kombinacije kojima daju dozu glamura.

A ovo je definitivno jedan od onih trendova koji ne želite preskočiti jer, osim što će vam osigurati stilske bodove, pomoći će vam u očuvanju mladolikog izgleda kože. Naravno, i uz šešir će vam biti potrebna krema sa zaštitnim faktorom koja bi trebala biti sastavni dio vaše svakodnevne beauty rutine, i to ne samo tijekom ljetnih mjeseci.


Reci što misliš!