Lifestyle

bolje spriječiti nego liječiti

Je li vaš princ prikriveni psihopat?

Je li vaš princ prikriveni psihopat?
pixabay

Ako netko djeluje predobro da bi bio stvaran, vjerojatno nije. Ovo su znakovi da je frajer s kojim se viđaš sve, samo ne savršen

1. Izgovara stvari koje je puno prerano izgovarati

''Zaljubio sam se u tebe čim sam te ugledao'' i ''ti si najbolja žena koju sam ikad upoznao'' zvuči simpatično, ali ako to čuješ u prva dva tjedna viđanja vjerojatno imaš posla s nekim tko ne zna kontrolirati osjećaje. Nerealistične izjave i previše laskanja na početku odnosa su jasni pokazatelji da je osoba društveno neprilagođena. Ako ti kaže da te voli u prvih tjedan dana, BJEŽI.

2. Stalno naglašava vaše sličnosti

Jedna od glavnih značajki psihopata je njihova narav kameleona, zbog koje se polako počinju pretvarati u osobu koju pokušavaju zavesti. Svaki par ima sličnosti, ali ako je muškarac opsjednut naglašavanjem svega što vas čini praktički istom osobom, vjerojatno ćeš kasnije imati problema s njim, piše Index.

3. Čini se da je točno ono što si oduvijek htjela

Možda stvarno jest, a možda si samo naletjela na frajera koji je točno pobrojao sve stavke koje su ti važne i stvorio dojam da je idealan muškarac za tebe. Vrijeme će pokazati, a pametno je da ne žuriš s važnim odlukama.

4. Pokušava izazvati sažaljenje

Normalne osobe imaju ponos i dostojanstvo, zato neće odmah na početku veze iznositi stvari koje su privatne i bolne za njih. Psihopati, s druge strane, često upravo sažaljenjem pokušavaju skupiti ekstra bodove.

No nemojte prenagliti sa zaključcima, možda ste upravo vi ta sretnica koja je pronašla "princa na bijelom konju".


Reci što misliš!