Lifestyle

savjeti za muškarce

Kako usrećiti ženu bez komplikacija

Kako usrećiti ženu bez komplikacija

Muškarci bi željeli znati recept za sretnu vezu, no kako su ponekad prilično površni, obično ga zaborave - pa evo podsjetnika

Sretna veza san je svakog muškarca jer će onda i on biti sretan, smiren i uživati u životu ... pa što vam onda stoji na putu da tako i bude? Najčešće - lijenost, tvrde stručnjaci, misleći na sve moguće aspekte tog pojma.

Stoga, evo nekoliko savjeta kako usrećiti ženu koje stvarno ne biste trebali zaboraviti:

Za početak, partnerici ni u ludilu ne smije biti dosadno s vama, što je znači da je morate stalno nasmijavati i izmišljati zabavu. Često će biti dovoljno par lijepih riječi i znakova pažnje da je nasmiju i usreće, no pripazite da to što govorite ima veze s istinom.

Nadalje, pripazite na obećanja - žene po definiciji dugo pamte i kad nešto obećate, a ne ispunite, osim što su tužne još su i ljute na vas. Imate dva izbora - ili nemojte obećavati, ili ispunjavajte obećanja. Nađite neku sretnu kombinaciju koja vas neće odvesti u laži ili bankrot.

Da, baš kako tvrde - kućanski poslovi trebali bi biti podijeljeni ravnopravno, no svi znamo da nije baš tako. Ako od toga ne radite cirkus i jednostavno napravite neke stvari, naravno dobro, vaša će partnerica to znati cijeniti.

Ako uz sve to padne i poneka romantična večera, cvijeće koje nije za rođendan ili godišnjicu i sitni darovi usrećit će vašu partnericu, sve dok se iza njih ne krije neki vaš propust.

Savjet za kraj - nikad, ali nikad je nemojte uspoređivati s nekom bivšom partnericom ili, još gore, vašom majkom. 

Metro-portal.hr


Reci što misliš!