Lifestyle

ljubav i seks

Pet seksualnih maštarija koje možda i ne biste trebali ostvariti

Pet seksualnih maštarija koje možda i ne biste trebali ostvariti

Život bi bio puno siromašniji bez seksualnih maštarija, ali dobro je to što neke od njih ostaju samo u našoj glavi

Izvanbračna afera

Pomisao na izvanbračnu vezu je ponekada zaista veliki stimulans. Zabranjeno voće, strast, seks, seks i seks… Kada se u koncepciju umiješa realnost, onda je neminovno lagati partneru, a to je užasno. Kad prevarite supruga ili suprugu, onda ste prevarili cijelu svoju obitelj i šteta je nenadoknadiva. Nije vrijedno toga. Nikada. Recite “ne”.

Trojka s prijateljima

Općenito, trojke su loša ideja za bračni par ili bili koji par koji je posvećen. U tom scenariju je najbolje biti treći, a ne onaj koji je u vezi. Ako ste u paru, poslije svega će ostati zadirkivanje, strjelice, ljubomora… Dakle, ako baš hoćete to napraviti, nemojte dok ste trudni ili s nekim koga dobro znate. To je recept za propast.

Seks s prostitutkom (žigolom)

Neke muškarce pali ideja o tome da ženi plate za seks. Ženama ideja da joj plaćaju za seks također može biti poput afrodizijaka. U pravom životu, taj rizik se ne isplati, jer je rizik od dobivanja bolesti, ali i opasnost koja ide s takvim pothvatom, prevelik.

Seks na silu

Mnoge žene maštaju o seksu tijekom kojeg je muškarac dominantan i podere im odjeću, a onda je tijekom odnosa agresivan. Ipak, pravi čin prisiljavanja na seks? To već i nije tako seksi. Jedan muškarac ispričao je da je žena s kojom se viđao tražila da joj provali u kuću i siluje ju držeći joj nož pod grlom. Odmah je prekinuo s njom. To mu nije zvučalo seksi, nego kao silovanje. Ako već maštate o tome, zadržite misli za sebe.

Striptizeta i striper

Jedna je stvar zamišljati da se skidate pred muškarcima u striptiz klubu dok su sve oči uperene u vas. Potpuno je drukčije ako stvarno trebate raširiti noge pred muškarcem kojeg ne poznajete.

Prijevod: Ljepotaizdravlje.hr


Reci što misliš!