Lifestyle

#astrologija

Veliki mjesečni horoskop za travanj: Vaga, Škorpion i Strijelac

Veliki mjesečni horoskop za travanj: Vaga, Škorpion i Strijelac
Awaken

Donosimo vam veliki mjesečni horoskop za travanj u kojem su posebno obrađena tri zodijačka znaka: Vaga, Škorpion i Strijelac.

Ljubav i veze

Veze Vage značajne su u travnju 2018. godine kada Sunce prolazi kroz kuću parova Vage u kojoj je Uran domaćin već nekoliko godina i Merkur tu prolazi kroz svoj retrogradni ciklus. Ljubav, brak i obiteljski život u prvom su planu, posebno kada je Mars, vladar kuće parova Vage, u vašoj kući doma, vlasništva i obitelji. Možda ćete uložiti zajedničke snage kako bi razriješili neke probleme vezano za vaš dom ili će na vaš odnos utjecati roditelji ili će se voditi rasprava oko pitanja vlasništva i slično.

Može biti snažnih romantičnih impulsa, ali svakodnevnica će vas držati čvrsto nogama na tlu i komunikacija je od presudne važnosti za vaš odnos. U drugom djelu mjeseca stvari će se razjasniti.

Posao i novac

Suradnje, novac i ono što posjedujete biti će vaši glavni interesi tokom travnja 2018. godine. Možda ćete prolaziti kroz veliku zbrku i ulagati puno truda oko stvari vezano za nekretnine, zemljište ili poslovni prostor. Može se raditi o poljoprivredi ili istraživanju prirodnih izvora.

Partnerstva mogu prolaziti kroz reorganizaciju ili ćete neke partnerske odnose ponovno preispitati. Nije isključena ni mogućnost da ponovno pokrenete neke stare projekte. S jedne strane mogli bi se suočiti sa većim troškovima, odgodama plaćanja, pa čak i sa blokadom priljeva novca ili na bilo koji način nemogućnosti da dođete do novca koji vam pripada.

S druge strane, mogli bi imati sreće kada se radi o materijalnom stjecanju, mogli bi naći novi izvor priljeva novca ili iskoristiti priliku koja vam donosi neku materijalnu dobit. U svakom slučaju, kada podvučete crtu i zbrojite sve, biti ćete na dobitku.

Moral i zdravlje

Travanj 2018. godine vam donosi puno pritiska. Znak Vage je bombardiran opozicijama i kvadratima, a položaj planeta izaziva vas da djelujete, reagirate, borite se i to će vas poprilično iscrpiti. Ponekad se brinete više no što je potrebno.

Na sreću, vladar kuće zdravlja Vage je siguran od negativnih utjecaja i Venera, vladar Vage, hrabro se drži, iako nije u najboljem raspoloženju. Najvažnije od svega je da nađete svoj način dobrog opuštanja i da ne primate stvari toliko k srcu.

Savjet

Nemojte biti rasipni i kupovati hrpu nepotrebnih stvari! Kupujte ono što vam treba i to u dogovoru sa ukućanima!

ŠKORPION

Ljubav i veze

Kada se radi o ljubavnom životu, vi ste doista sretnici u travnju 2018. godine. Venera, planeta ljubavi (koja je za Škorpione i vladar kuće veza) je točno u kući kojom vlada, u jakom i dobrom položaju. Ne ometaju je negativni planetarni aspekti i zato vam daje najbolje od svega: ljubav, atraktivnost, nježnost sreću u novim ljubavnim vezama, mir i harmoniju parovima.

Drugom kućom koju povezujemo s vezama Škorpiona, kućom seksualnosti i strasti, vlada Jupiter, a Jupiter je smješten u Škorpionu. Može se reći da imate sve potrebne dijelove slagalice koji su vam potrebni kako bi našli svoju sreću. Napravite prvi korak!

Posao i novac

Travanj 2018. godine je zahtjevan mjesec za profesionalni život Škorpiona, ali može biti doista produktivan i značajan za budućnost. Sunce, vladar kuće karijere Škorpiona, se nalazi u kući posla Škorpiona, što znači da će uspjeh doći sa teškim radom. Morati ćete se uklopiti u okvire s određenim ograničenjima, poštovati već određena pravila ili vam mogu biti dodijeljeni zadaci koje neće biti lako ispuniti.

Isto tako, moguće je i to da neke situacije neće teći onako kako ste isplanirali ili ćete vrijeme morati uložiti u dodatno preispitivanje određenih detalja. Unatoč svemu, ovo je pravo vrijeme da poradite na svom ugledu i stručnosti i da nađete rješenja za neke profesionalne probleme ili prepreke. Suradnje su obećavajuće tokom travnja 2018. godine i novac vam pritječe.

Zdravlje i moral

Travanj 2018. godine je bolji nego prethodni mjeseci i biti ćete u boljoj formi. Dobra stvar je da vam Jupiter (smješten u Škorpionu) čuva leđa. Ipak, sa Suncem i retrogradnim Merkurom u kući zdravlja Škorpiona moguće je da dođe do određenih poteškoća ili ćete biti zainteresiraniji za to da napravite kompletan pregled, određene pretrage, da odete na terapiju, da promijenite loše navike i slično.

Pazite, mogli bi biti napeti i može doći do nezgoda pri putovanju ili zbog neopreznog rukovanja opasnim predmetima ili sredstvima.

Savjet

Pokušajte pažljivije birati riječi! Provjerite stanje auta, motora ili bicikla!

STRIJELAC

Ljubav i veze

Sunce zagrijava svojim zrakama kuću strasti Strijelca kroz prve dvije dekade travnja 2018. godine. U istoj kući nalazi se Merkur, ali je retrogradan u prvoj polovici mjeseca, u drugoj nastavlja direktnim hodom. U vašoj kući strasti nalazi se i Uran, ali već ste se navikli na njega zadnjih sedam godina. Ovo je kombinacija koja vas motivira i pokreće: krv jače kola, osjećate leptiriće u trbuhu i žudite za novim iskustvima.

S druge strane, može vam donijeti i neočekivan preokret događanja. Neki događaji tokom travnja 2018. godine potaknuti će vas da pobliže pogledate neke probleme vezano za ljubavni život ili za djecu.

Posao i novac

S Marsom, Saturnom i Plutonom u vašoj 2. kući, u travnju 2018. godine očekujte veći komad kolača. Sve tri planete su dosta teške i udruženim snagama daju vam puno zbrke vezano za novčana pitanja, a moguće su i ozbiljnije prepreke ili gubici. Ali, udružene snage Marsa, Saturna i Plutona mogu vas itekako potaknuti da budete odlučniji kada se radi o poboljšanju zarade ili pronalasku novog načina zarade i takva odluka mogla bi biti naglo donešena.

 

Bit ćete odvažni, stvari ćete vidjeti ili crno ili bijelo, ali ćete istovremeno uživati u radu i dati ćete ono najbolje od sebe. Vaša kreativnost i talenti biti će istaknuti. Travanj je sjajan mjesec za promociju, oglašavanje i za plasiranje novih proizvoda.

Zdravlje i moral

Kroz prve dvije dekade travnja 2018. godine biti ćete puni energije. To je povoljan period za šetnju i za bavljenje sportom, plesom i slično. Venera, smještena u kući zdravlja Strijelca donosi sreću kroz odnose sa zdravstvenim i terapeutskim osobljem i okruženjem, ali i kada se radi o masaži, tretmanima ljepote i svemu onom što vam može pomoći da se osjećate i izgledate bolje i ljepše..

Savjet

Posadite nešto u vrtu, udomite kućnog ljubimca i isprobajte neke nove recepte!

tarot-horoskop.com


Reci što misliš!