Lifestyle

bračni problemi

Više ne žive skupa: Brak Jennifer Aniston i Justina Therouxa u krizi

Više ne žive skupa: Brak Jennifer Aniston i Justina Therouxa u krizi
© Guliver/Shutterstock

Iako su u javnosti stvorili sliku idealnog holivudskog para, čini se kako stvari i nisu baš tako savršene između omiljene glumice Jennifer Aniston i njezina supruga Justina Therouxa.

Trogodišnji brak između holivudske miljenice Jennifer Aniston i glumca Justina Therouxa na vrlo je klimavim nogama. Američki časopis In Touch prenosi kako slavni par više ne živi skupa.

Izvori bliski slavnoj glumici za tabloid su otkrili kako su se problemi u braku počeli javljati još prije godinu dana, a posljednja tri mjeseca svatko stanuje na svojoj adresi.

Stambeno pitanje i grad u kojem će živjeti navodno je najveća prepreka ovoj ljubavi te nikako ne mogu naći kompromis.  Tako je Justin napustio njihov zajednički dom u luksuznom dijelu Los Angelesa kad je otišao snimati film 'On the Basis of Seks' u Montrealu.

Istovremeno radi i na Netflixovoj novoj seriji 'Maniac' koja se snima u New Yorku. Za to vrijeme ne živi s Jennifer, već u svom stanu u Greenwich Villageu.

'Jennifer voli živjeti u Los Angelesu, a Justinu je draži New York i ondje bi najradije provodio većinu vremena i oko toga se najviše svađaju. Jen ne voli klimu i vrijeme u New Yorku i ide joj na živce tamošnji gust promet', otkrio je za spomenuti časopis prijatelj poznatog para.

Dobro je znano kako ljubavna prošlost lijepe glumice nije bila baš najidealnija, pa se još uvijek nije pomirila s problemima u svom braku te želi dati sve od sebe da se ona i suprug ne rastanu.

Par se upoznao 2012. na filmskom setu 'Wanderlusta' te imaju i različite prošlosti. Dok se 46-godišnji Theroux nikada nije ženio, dvije godine starija glumica imala je težak period nakon što ju je tadašnji suprug Brad Pitt ostavio zbog Angeline Jolie.

'Brad joj je slomio srce, teško bi podnijela još jedan neuspješan brak' govore oni koji glumicu poznaju.

'Jen je napokon shvatila da možeš biti sretan u braku iako nisi 24 sata, 7 dana u tjednu sa suprugom. To što su često razdvojeni još ih više spaja', pričali su donedavno ljudi bliski slavnoj glumici, no prema posljednjim informacijama sve ukazuje na to kako udaljenost ipak utječe na njihovu bračnu sreću, piše Tportal.


Reci što misliš!