Lifestyle

FRITULE s BLITVOM, NIZOZEMSKE PALAČINKE...

Koje delicije su najveći hit na zagrebačkom Adventu?

Koje delicije su najveći hit na zagrebačkom Adventu?

Advent je počeo prije nepunih tjedan dana. Jeste li posjetili baš sve kućice i probali sve specijalitete koji nam se nude?

Secret Garden u dvorištu Arheološkog muzeja u koji se ulazi iz Gajeve i Zrinjevca, zaista je posebno mjesto.

Ovdje ćete uživati u društvu vrijednih eksponata koje, ako niste do sada, imate prilike razgledati. Izvrsna urbana glazba još je jedan od razloga uz mapping i holograme zašto posjetiti i ovo mjesto.

No, uz sve navedeno, Secret Garden ima odličnu gastro ponudu. U prekrasnom dvorištu Arheološkog muzeja možete pronaći jedinu vegeterijansku kućicu na adventu. Tu su i nizozemske palačinke pripremane prema posebnom tajnom receptu koji osvaja na prvu. Rakija od banane sigurno je jedan od aduta ovih popularnih kućica. Fritule punjene blitvom pravo su osvježenje u moru istih.

Na 14 kućica u ovom povijesnom okruženju uživamo svakodnevno od 12 do 24 sata, a petkom i subotom i do 01 sat.

Peliški pijat, brusketi s domaćom ribljom paštetom i mariniranim kozicama, inćunima, paprikom, hobotnicom i dimljenom tunom oduševit će sve gurmane. Za ljubitelje mesnih delicija tu je izbor domaćih kobasica, pršuta i slavonskih specijaliteta.

Za savršen adventski ugođaj tu je i bogat izbor vrhunskih vina, a hladne adventske noći zagrijat će ukusno kuhano vino s đumbirom.

Secret Garden ovog će adventa ponuditi novu dimenziju božićne čarolije. Hologramski koncerti svjetskih zvijezda, tematske 3D projekcije, bogata gastronomska ponuda i ugodna atmosfera jamče adventsko iskustvo koje se ne zaboravlja.


Reci što misliš!