Lifestyle

uživajte!

Čudesne ljepote Dugog otoka u videu Domagoja Severa

Čudesne ljepote Dugog otoka u videu Domagoja Severa
Domagoj Sever

Da je Dugi otok jedan je od najljepših otoka ne samo na Jadranu već i puno šire znamo već dugo.

Puno je foto i video materijala posljednjih godina objavljeno sa predivnih lokacija ovog čarobnog otoka, a mi vam danas nudimo da uživate u fenomenalnom video uratku Domagoja Severa.

Veli žal, Veli rat, špilja Brbišćica, Telašćica i jezero Mir, plaža Sakarun...  Uživajte!

Zamolili smo smo popularnog travel blogera Domagoja da se predstavi našim čitateljima i da nam ispriča kako je nastao ovaj prekrasan video.

- Video je nastao u samo 4 dana i moje je viđenje kako bi trebalo promovirati otoke. Dobre fotografije i dobar video mogu napraviti promociju destinacije u jednom danu na društvenim mrežama kakvu je teško učiniti 2017. brošurama ili oglašavanjem. Zanimljivo je da je jučer podijeljena moja fotografija s Dugog otoka na službenom instagram profilu Hrvatske turističke zajednice (s kojom surađujem) u manje od dana sakupila 14 000 lajkova i mislim da je najlajkanija fotografija ikad na instagram profilu HTZ-a, kaže Domagoj i dodaje.

- Kad smo kod instagrama, ja sam najpopularniji hrvatski travel blogger na instagramu sa više od 75 000 followera. Pobjednik sam mnogih natječaja, ove godine sam imao izložbu u Belgiji u muzeju Parlamentarium povodom Belgijske Noći muzeja i naravno da sam izlagao fotografije Hrvatske. Dio sam i izložbe "Hrvatski svjetionici" koja je bila u Splitu najgledanija fotografska izložba prošle godine i kreće na svoj put oko svijeta...

O projektima na kojima rai i o planovima za budućnost.

- Radim s RTLom na projektu Prava ruta gdje istražujemo manje poznate dijelove Hrvatske, pa smo tako pokušali u zimskom periodu približiti gorski dio Hrvatske i npr. Zavižan, nakurnjake iz Mrkoplja, Risnjak... Fotkam, u zadnje vrijeme sam počeo snimati, a kreću i nova puno dalja i zanimljivija putovanja, za kraj nam je rakao Domagoj, a mi smo mu zaželjelji puno lijepih putovanja i još više prekrasnih foto i video uradaka.


Reci što misliš!