Lifestyle

izdašan budžet

Kate Middleton od početka godine na garderobu potrošila pola milijuna kuna

Kate Middleton od početka godine na garderobu potrošila pola milijuna kuna
Ian Vogler/Press Association/PIXSELL

Vojvotkinja od Cambridgea od početka godine do sada na odjeću i nakit potrošila je pola milijuna kuna, a prošle godine za novu garderobu iskeširala je čak 1,5 milijun kuna. Ako nastavi ovako, 2017. bi mogla biti rekordna godina kada je riječ o skupocjenom stajlingu

Jedna od osnovnih zadaća vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, osim toga da podari britanskom kraljevstvu nasljednike, jest ta da prisustvuje javnim događanjima i kraljevskim protokolima, stoga uvijek mora izgledati besprijekorno. Iza nje stoji cijeli tim stručnjaka koji brinu o tome što je primjereno za koje događanje te paze o tome da nosi jednako lijepu odjeću dostojnu jedne aristokratkinje.

No odijevati se poput Kate Middleton zahtijeva prilično izdašan budžet i rijetko tko si može priuštiti njenu garderobu. Da budemo precizni, želite li se odijevati poput Kate, trebat će vam pola milijuna jer upravo je toliko potrošila ove godine na svoj skupocjen stajling.

The Daily Mail i popularni blog What Would Kate Do procijenili su kako je vojvotkinja od Cambridgea na šoping ove godine potrošila 57.000 funti, što je gotovo pola milijuna kuna koje je potrošila na odjeću i nakit. U izvještaj nije uključena stara odjeća koju je nosila na javnim događanjima tijekom ove godine, već samo ono što je kupljeno od početka godine do sada.


Reci što misliš!