321 kuhaj
Sanja i Morena se vraćaju u show, i to u paru
Nakon što je nekoliko dana izbivala iz showa zbog privatnih razloga, u ponedjeljak se na set 'Tri, dva jedan – kuhaj!' vraća natjecateljica Sanja, zajedno s novom partnericom za radnom jedinicom – Morenom!
Nažalost, Željko je odustao od daljnjeg natjecanja zbog privatnih obaveza, no to nije obeshrabrilo Sanju da nastavi bitku za titulu najboljeg hrvatskog amatersko-kulinarskog para. Njezina nova partnerica je Morena s Cresa, koja je već kuhala na setu showa zajedno s prijateljicom Ninom.
„Kuham sa srcem i nadam se da se to na tanjuru i osjeti. U okusima, začinima i kombinacijama. I voljela bih nastaviti dalje s natjecanjem. Odabrala sam sebi par – draga, mlada i perspektivna, te po mojim nekim kriterijima vrijedna, voli učiti i slušati. To je Morena!“, izjavila je Sanja koja jedva čeka početi kuhati s novom partnericom.
„Svjesna sam da ne mogu kuhati kao Željko, da Sanja i ja nemamo takav odnos kakav su imali njih dvoje, dugogodišnji prijatelji. Ali se zbilja nadam da ću biti najbolja zamjena što mogu…“, rekla je Morena.
S obzirom da smo u kvalifikacijskom tjednu, Sanja i Morena, koje nastavak natjecanja započinju s nula bodova, moraju se itekako potruditi da dostignu ocjene ostalih parova kako ne bi završile u četveroboju.
Izdvojeno
-
Imate li društvene mreže, zasigurno ste primijetili da su posljednjih godina neizmjerno popularni raznorazni programi u obliku detox sokova. Uglavnom se radi o sokovima na bazi voća i povrća te programima koji se provode tri ili više dana. U tom periodu, piju se isključivo sokovi – bez unosa krute hrane.
-
Baš svaki detalj u prostoru Morlacco nedaleko Zadra priča o otpornosti i bogatom dalmatinskom nasljeđu. Kad tako posebnom ambijentu dodate ukusnu hranu i vino, dobijete savršen spoj.
-
Sudjelovanjem na festivalu prijavljeni doprinose promoviranju potencijala i mogućnosti poduzetništva Ravnih kotara i Bukovice, a ujedno i stvaranju uvjeta za razvoj poduzetničkog okružja.
-
Kanjon Velike Paklenice najatraktivniji je penjački lokalitet u Hrvatskoj, tako da za djelatnike Nacionaloog parka sezona traje cijelu godinu. Ipak, s proljećem se broj gostiju višestruko poveća, pa je naša zadarska ekipa provjerila kako su pripremljeni za sve veće gužve.
Reci što misliš!