Lifestyle

Moda

Proljetne torbe

Proljetne torbe

Proljetne torbe su više sportske i casual

Jedan od najdražih ženskih modnih dodataka je zasigurno ženska torbica. Rijetkim ženama je dovoljna samo jedna torbica, a danas više nije važno da je torba usklađena s cipelama bilo bojom ili stilom. Iako mnoge žene ne kupuju svake sezone novu torbu, rijetko koja se neće barem zaustaviti ispred novih izloga.

I dalje su najmodernije torbe velike, s puno džepova, pretinaca, patentnih zatvarača i s više ručki, dugih i kratkih.

Velike torbe su najpraktičnije za dan jer u njima možete nositi sve potrebne i nepotrebne sitnice bez kojih ne možete izaći iz kuće.

Moderne torbe imaju duge i velike ručke za nošenje preko ramena, ali i manje, kraće za nošenje u ruci ili preko ruke.

Proljetne torbe su više sportske i casual, ali poneki svjetlucavi ili zlatni detalj može ih pretvoriti u elegantniji model.

Za žene koje vole nositi puno stvari, ali i ležernije modele torbi, najbolje su velike vrećaste torbe mekih oblika koje gotovo mijenjaju oblik prema stvarima koje utrpate u njih. Izgledaju gotovo poput torbi za plažu.

Nakon tamnijih i jednoličnih zimskih boja, proljetne torbe su u svijetlijim, nježnijim, ali i veselijim i kričavim bojama. Najmodernije torbe su poput bombona.

Male, clutch torbice ne silaze s modne scene i najčešće su rezervirane za večernje i svečanije prigode, ali one s ručkom mogu se nositi i na nekim dnevnim izlascima.


Reci što misliš!