Lifestyle

Odrao turiste

Rim: Turistima naplatio 700 eura za tjesteninu, vino i vodu

Rim: Turistima naplatio 700 eura za tjesteninu, vino i vodu

Rimske vlasti zatvorile su restoran čiji je vlasnik paru japanskih turista naplatio gotovo 700 eura za dva tanjura tjestenine, po bocu vina i vode i voćnu salatu

Turistima koji su odlučili počastiti se finim jelom u Vječnome gradu prisjela je romatična talijanska večera kada je stigao basnoslovno veliki račun

Rimske vlasti zatvorile su restoran čiji je vlasnik paru japanskih turista naplatio gotovo 700 eura za dva tanjura tjestenine, po bocu vina i vode i voćnu salatu, objavio je list Il Messaggero.

Mladi japanski par bio je ogorčen računom od 695 eura (5.050 kuna) za spomenuti obrok, u kojem je samo usluga osoblja koštala 115 eura.

Vlasnika restorana, smještenog pokraj Piazze Navone, njihovi prigovori nisu previše zanimali i ustrajao je u naplati računa.

Restoran su nakon prijave posjetili gradski sanitarni inspektori i zatvorili ga zbog kršenja higijenskih pravila i administrativnih propisa. Il Messaggero tvrdi da je inspekciju poslao gradonačelnik Rima osobno, nakon što je čuo za spomenuti slučaj.


Reci što misliš!