Lifestyle

Moda

Drugačiji Valentinov couture

Drugačiji Valentinov couture

Haljinice su prilično provokativne, čak i one duge prikazane u drugom dijelu revije

Modni tandem koji kreira za Valentino, Pier Paolo Piccioli i Maria Grazia Chiuri, ovog su se puta usudili mnogo više nego u prijašnjoj 'couture' kolekciji.

Gotovo potpuno crna kolekcija bila je tako netipična za Valentino, unatoč krojevima koji su sačinjeni od mnoštva volana i nabora što i očekujemo na reviji ovog imena. Kratke haljinice zaštitni su znak kolekcije, a najčešće korišten materijal je čipka koja katkad prekriva i lica modela u obliku dekorativnih ukrasa ili maski.

Haljinice su prilično provokativne, čak i one duge prikazane u drugom dijelu revije. Ta prikrivena i fino upakirana želja za nečim divljim svakako je očigledna kroz izbor boja i tonova koji kao da otkrivaju sve.

Boja kože korištena za neke od haljina toliko je prozračna da unatoč zatvorenosti katkada imamo osjećaj kako gledamo golo žensko tijelo. Doza misticizma uz naglasak na seksualnost svakako je postignuta. Sandale s velikim mašnama obavijaju gležnjeve modela, a noge su potpuno otkrivene.

Osim haljina provuklo se i nekoliko odličnih kaputića koji su bili najsvjetlija točka kolekcije. Što bi Valentino rekao na ovu prilično tamnu i drsku kolekciju nismo sigurni, no nama se sviđa i drago nam je da je Valentino 'couture' zaplovio nekim malo drugačijim vodama.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!