Lifestyle

Moda

Podignuta kosa je najnoviji trend

Podignuta kosa je najnoviji trend

Oscar de la Renta također je svojim modelima podignuo kosu

Na nekim revijama za nadolazeću jesen i zimu frizeri su imali pune ruke posla stvarajući jedan od najvećih trendova sezone ako govorimo o kosi. A potaknula ga je Rihanna!

Radi se o visoko podignutim pundžama, uvojcima i svemu što ide doslovno nebu pod oblake.

Neki su si dali oduška poput Marc Jacobsa gdje su frizure, ali i make up izuzetno maštoviti, dok su ostali poput dvojca Badgley Mischka ostali umjereniji u skladu s odjećom i imageom koji nude.

Ključ je tapiranje i mnogo laka, kosa se u većini slučajeva začešljava prema stražnjem dijelu, te podiže nakon čega se obilato lakira kako bi oblik i volumen koji se postigao ostao postojan.

Frizure koje će mnogima odgovarati za večernje prigode prave zaljubljenice u modu nosit će i tijekom dana, pa i u ured. Dakako da se za ovako nešto treba probuditi nešto ranije ujutro, ali trud se isplati. Odlično je to što koliko god komplicirane djelovale, mnoge od njih su zapravo vrlo jednostavne. Par ukosnica i češalj te mnogo regeneratora za kasnije raščešljavanje.

Oscar de la Renta također je svojim modelima podignuo kosu što je dodatno naglasilo profinjenost kreacija dok je londonska uzdanica u ovom trendu dizajner Paul Costello.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!