Lifestyle

Moda

Petra Maroja odbacila višak kilograma i manekensku karijeru

Petra Maroja odbacila višak kilograma i manekensku karijeru

Čini se da Nova TV nakon sramotnog šakatanja u Farmi Maroji ipak nije odlučila okrenuti leđa

Bivša manekenka i bivša djevojka Romana Majetića najavila je povlačenje s modnih pista. Kaže, s 26 godina ona nema više šta tamo raditi, i vrijeme je da svjetla reflektora prepusti nekim novim klinkama. Međutim, Petra se u showbiznisu itekako planira zadržati, a to je potkrijepila objavom da je dobila ulogu u još jednoj sapunici, onoj koja bi se trebala prikazivati u eteru Nove TV.

Upravo zbog toga se bacila na intenzivno skidanje kilograma koje je tijekom ljeta "papajući i ljenčareći" nakupila jer televizijska kamera rijetko kojoj figuri laska, a "zapuštena" Petra si to nikako ne smije dopustiti, jer, priča, definitivno se planira zadržati pred kamerama. Tako je objasnila da se u sljedećih nekoliko godina planira skoncentrirati isključivo na glumu, jer je "baš to ono što želi raditi", a o novoj ulozi ne smije ni riječi zucnuti, jer joj tako nalažu televizijska pravila.

Čini se da Nova TV nakon sramotnog šakatanja u Farmi Maroji ipak nije odlučila okrenuti leđa, iako je reality u kojem je sudjelovala podigao neviđenu medijsku prašinu zlobom natjecatelja i njihovim međusobnim podbadanjima. Zbog toga, ali i mnogih drugih kršenja pravila igre na koje je ta televizija mogla i morala izravno utjecati licenca za Farmu im je (privremeno) oduzeta, a i sva sreća, jer Hrvatska ionako nema dovoljnu količinu "zvjezdica" koje bi i po treći put uspješno(?) uspjele napuniti show i moslavačko seosko imanje.

Osim toga, Petra više ne skriva vezu s "kumom" Ante Gotovca, dugo javnosti misterioznim Umkom, s kojim se ovo ljeto pojavila na skoro svim bitnijim društvenim eventima koji oko sebe okupljaju zvijezde Petrina kalibra. Bivša Majetićeva nevjesta i od nje dosta stariji poduzetnik ljubav su prestali skrivati, a i često su se mogli vidjeti kako javno izmjenjuju nježnosti, što bi se moglo protumačiti i kao Petrin smiraj, odnosno pokušaj da sve probleme i negativnu medijsku pažnju koju je svojim agresivnim ispadima izazvala, zauvijek ostavi iza sebe.


Reci što misliš!