Lifestyle

Moda

"Very provocative"

Naravno, sve to ne radi isključivo zbog novca ili po nečijim naputcima, jer ipak je on Kaiser Karl

Karl Lagerfeld osim po radu za Chanel, Fendi i vlastitu modnu marku, dobro je poznat i kao strastveni fotograf. Nerijetko uhvati objektiv pa snima kampanje, editorijale za razne časopise i fotke za privatne kolekcije.

Naravno, sve to ne radi isključivo zbog novca ili po nečijim naputcima, jer ipak je on Kaiser Karl, već zbog neke osobno satisfakcije. Tako je bilo i ovoga puta.

Za potrebe magazina "Purple" pred objektiv mu je stao Baptiste Giabiconi dobro poznati model koji je jedan od najomiljenijih iz društva Karlovih dječaka.

Karl ga je već fotkao nebrojeno puta kako za kampanje tako i za editorijale, a ovoga puta bili su vrlo provokativni!

Crno bijele fotke su prilično jednostavne, no Baptiste je na nekima potpuno gol, na nekima prekriven.

Ono što daje notu zanimljivosti, iako već dosta puta viđeno, jesu cipele s visokom petom u kojima Giabiconi spretno pozira. Inače cijeli je 'shooting' hommage radovima Helmuta Newtona, a lokacije poput Lagerfeldove vile u St.Tropezu, Venecije i naravno Pariza, odlično su poslužile za stvaranje priče.

Sigurni smo kako su se obojica odlično zabavila na snimanju, a je li nakon snimanja Karl ostao vjeran svojoj zakopčanosti do grla ili je otpustio bar kravatu ostat će vječnom tajnom.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!