Lifestyle

Moda

Pogled izbliza

Pogled izbliza

Tko zna možda sljedeći gostujući dizajner u H&M-u bude Issey Miyake

Prije nekoliko sezona to je bio Manolo Blahnik, a danas su to Christian Louboutin i Jimmy Choo. Govorimo o najpopularnijim imenima kada je obuća u pitanju, a posljednje ime od navedene trojke sklapa očigledno vrlo komercijalnu i isplativu suradnju s pristupačnim H&M lancem trgovina.

Za ovu jesen i zimu već su spremne sandale, vrlo popularne visoke čizme, torbice namijenjene noćnim izlascima, ali i odjevni predmeti, što je svojevrsno iznenađenje, jer ime Jimmy Choo ipak prije svega povezujemo s obućom i modnim dodatcima poput torbica.

Stilom kolekcija Jimmy Choo za H&M nije daleko od onoga što Jimmy Choo nudi kroz svoju vlastitu, mnogo skuplju kolekciju. Tako se i ova kolekcija odlikuje ženstvenošću, seksipilom i uzorcima poput zebrinog.

Djevojke koje vole Jimmy Choo, ali i imena kao što su Dolce&Gabbana ili Cavalli, svakako će u ovoj kolekciji naći ponešto za sebe. One pak koje su uživale u suradnji H&M-a s nekim drugim dizajnerima prijašnjih sezona, mogle bi s obzirom na ovaj stil ostati malo razočarane. No ne brinite, zasigurno se spremaju nove suradnje.

Tko zna možda sljedeći gostujući dizajner u H&M-u bude Issey Miyake.

Najbliža H&M trgovina u kojoj ćete moći pronaći mušku i žensku kolekciju s potpisom Jimmy Choo za H&M jest u Ljubljani (City Park). Od bližih H&M trgovina tu su još Beč, Firenza, Milano, Budimpešta...

U našoj fotogaleriji pogledajte svaki predmet izbliza s cijenom izraženom u kunama (preračunato iz funte). Cijene u svim H&M prodavaonicama jesu jednake, pa znajte što vas čeka kad kolekcija 14. studenog 2009. stigne u trgovine.

Fotogaleriju podledajte ovdje

Više na Moda.hr


Reci što misliš!