Lifestyle

Moda

Ljubav Sharapove i Tag Heuera

Ljubav Sharapove i Tag Heuera

U ponudi Maria Sharapova za Tag Heuer su dva oblika okvira, pilotski i 'oversized' okrugli

Australian Open u Melbourneu koji se održava ovaj tjedan pravo je vrijeme za objavu vijesti kao što je ona da je ruska tenisačica Maria Sharapova dizajnirala kolekciju sunčanih naočala za renomiranu švicarsku urarsku kuću Tag Heuer.

Kolekcija jednostavno nazvana prema dizajnerici "Maria Sharapova" u prodaji će se naći u ožujku, no sigurni smo kako će svoje naočale ruska tenisačica prošetati već ovaj tjedan oko australskih teniskih terena.

U ponudi Maria Sharapova za Tag Heuer su dva oblika okvira, pilotski i 'oversized' okrugli, a cijena će im se kretati oko 250 dolara (cca 1300 kuna). Naočale će se moći nabaviti u crnoj boji okvira sa sivim staklima, ali i druge kombinacije boja poput okvira boje slonovače s plavim staklima, okvira od kornjačevine sa smeđim staklima, te okviri boje šljive s ružičastim staklima.

Na staklima je diskretno graviran i potpis Marie Sharapove.

Sharapova, trostruka osvajačica Grand Slam turnira i trenutno 14. tenisačica svijeta, javnosti je otprije poznata po svojim angažmanima izvan terena, a u modnim vodama. Suradnju s Cole-Haan Sporting započela je prošle godine, a u godini dana za njih je dizajnirala nekoliko kolekcija. Usko je surađivala i s Frankom Gehryem kad je dizajnirala naušnice za Tiffany & Co koje je ujedno nosila na French Openu 2008. godine.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!