Lifestyle

Metal, cvijeće i šljokice

Modni diktati za ovo proljeće

Modni diktati za ovo proljeće

Donosimo vam kratak pregled onoga što će se između ostalog nositi i ovoga proljeća.

Nikada nije prerano za prognozu onoga što će biti trend nadolazeće sezone, pogotovo kada su u pitanju modni dodaci koji, za razliku od odjeće i cipela, preživljavaju ponekad i više sezona zaredom, javlja net.hr

To znači da se oko nakita, šalova i ostalih dodataka ne morate pretjerano opterećivati ako imate prave komade u svojim ladicama, a mi vam donosimo kratak pregled onoga što će se između ostalog nositi i ovoga proljeća.

Životinjski uzorak
Prvi i najvažniji detalj svakako je modni dodatak s životinjskim uzorkom. Osim bundi od leopardovog krzna i hlača na uzorak geparda, nakit koji se uklapa u afrički, safari, azijski ili plemenski motiv komad je kojeg jednostavno morate isfurati ovoga proljeća.

Metal
Metalni nakit, bio on od zlata ili srebra, jednostavno pristaje na sve i zasigurno već imate neki koji će vam ove i nadolazeće sezone dobro doći u davanju onog završnog glama vašem izgledu. Dok se metalni nakit nekada nosio samo u posebnim prilikama, danas to pravilo više ne vrijedi pa ga možete nositi bilo kada i bilo gdje.

Kristali
Isfurajte veliki prsten s ogromnim kristalom močvarno zelene, duboko ljubičaste ili indigo boje kojeg ćete nositi isključivo na kažiprstu. Vjerujte, nećete ostati neprimijećene.

Torbice, što manje
Dolazak proljeća označava pokapanje zimske odjeće duboko u ormar i izvlačenje onih laganijih komada, što vrijedi i za torbe. Neka glomazne pričekaju do jeseni ili zime, a sada nosite što manje, pismo torbice ili one preko ramena. Ne samo da ljepše izgledaju, već dobro dođu i kao olakšanje za premorena ramena.

Marame

Kao što ste pospremili debele kapute, s njima spremite i šalove, a na svjetlo dana izvucite one vintage marame koji već mjesecima čekaju svoju priliku da ugledaju svjetlo dana. Marama oko vrata odlična je zamjena nekoj masivnoj ogrlici, a isti se komad može nositi na desetke različitih načina što vam daje odvezane ruke i slobodu kreativnosti.

Cvjetni uzorci
Što je proljeće bez cvjetnih uzoraka? Lagane haljine, hlače, torbe, marame, pa čak i nakit trpi cvjetne uzorke pa nema straha da bi ste s njima mogli pogriješiti.

 

Šljokice, svuda oko nas
Pomama za odjećom i šljokičastim dodacima ne jenjava, što je odlična vijest. To znači da neke detalje koje ste nosili ove jeseni ili zime ponovno možete isfurati i na proljeće.


Reci što misliš!