Lifestyle

Glazba

Novi spot Smile Provokatora

Novi spot Smile Provokatora

Dvojac sastavlja svoj kućni studio i intenzivno počinje raditi na novim ostvarenjima

Nakon dobro prihvaćenog prvog singla 'Ajdeee' Smile Provokator prestavlja spot za svoj drugi, aktualni singl 'Ne mogu te izbiti iz glave', pjesmu koja je tjednima uspješno držala vrh nekih domaćih radio top ljestvica. Na pjesmi je Smile Provokator ugostio gradske susjede, grupu Connect, a snimanje spota i promocija istog održani su u zagrebačom klubu Flash u sklopu Adria Casina, na kojoj su se pojavila i neka lica iz javnog života kao što su Aleksandra Grdić ,Ante Gotovac, Sabina Čedić te pjevačica ET-a Katarina Rautek. Taj spot ujedno je i najava albuma prvijenca Smile Provokatora i njegovih suradnika koji se privodi kraju.

Podsjećamo, sve je počelo prije 12-ak godina grupom Šah Mat od koje danas zajedno još rade Smile Provokator i njegov producent i beat maker Pepi. Smile se isticao prije svega svojim idejama, te kontroverznim, duhovitim i filozofskim tekstovima. Pepi, u početku također rap izvođač, kasnije se usmjerio produkciji i snimanju vokala. 1998. njihovo prvo pojavljivanje na službenom izdanju Radija 101, mixtape 5 godina Blackouta, zabilježeno je pohvalama i interesom publike za ovu mladu i intrigantnu hip hop skupinu. Nakon nekolicine nastupa Tvornica (7 godina Blackouta), Kulušić, Aquarius, SKUC, hip hop festival u Dresdenu (Njemačka), Mungos Kašina) i snimljenih demo stvari, grupa se razilazi i Smile Provokator nastavlja svoj rad pod producentskom palicom Pepi beatz produkcije.

Dvojac sastavlja svoj kućni studio i intenzivno počinje raditi na novim ostvarenjima, blago izmjenjujući zvuk te se više okreće glazbi široj masi slušatelja. Oformili su osmeročlani bend s kojim izvode live nastupe, složili su vlastiti studio i potpisali ugovor sa Menartom.


Reci što misliš!