Lifestyle

Moda i film

Seks i tišina

Seks i tišina

Na skliskom terenu skoro se 'rasula' Kim Cattrall (Samantha) koja je snimljena sa scenarijem pod rukom iz kojeg se mogao iščitati dio dijaloga

Scenarij i radnja drugog dijela filma "Seks i grad" jedna je od najbolje čuvanih tajni u filmskoj povijesti i čini se kako u javnost dolaze samo one informacije koje producenti filma želi plasirati. Sigurno se pitate zbog čega je tomu tako...

E, pa zbog toga što će svatko iz ekipe tko je sudjelovao na snimanju filmu morati platiti ogromne penale ukoliko i najmanji detalj 'pobjegne' iz njegovih usta.

Čitava ekipa, uključujući i glumce, potpisala je ugovor o tajnosti, pa bi ih neoprezna izjava mogla koštati i do sumanutih 1.600.000 funti (oko 14 milijuna kuna) ukoliko procure informacije.

Jedni tvrde kako je ugovor napravljen, jer producenti vjeruju kako je veliki dio uspjeha prvog filma počivao upravo na tome što se nije znalo što se s glavnim junacima dogodilo od završetka snimanja i emitiranja TV serije krajem 2004. godine.

Drugi pak prozivaju jednu od četiri glavne glumice - Sarah Jessicu Parker, ujedno i jednu od producentica filma, za ovaj suludi ugovor te tvrde kako sama glumica nije sigurna u uspjeh filma. Navodno Sarah smatra kako će film napuniti kino dvorane samo ako sve ostane najstrože čuvana tajna.

Na skliskom terenu skoro se 'rasula' Kim Cattrall (Samantha) koja je snimljena sa scenarijem pod rukom iz kojeg se mogao iščitati dio dijaloga.

"Pomislila sam 'Mora da se šalite!'. Pa ne radi se o državnoj tajni, već o j...... filmskom scenariju!" bjesnila je glumica. "To je suludo. Stvarno moramo biti oprezni, jer sam se zaklela životom kako neću ništa reći. Otišlo je toliko daleko da se bojim nositi sa sobom scenarij kako ga netko ne bi vidio."

Seks i grad 2 u svjetska kina stiže 28. svibnja 2010.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!