Lifestyle

Seks i žene

Koje su osobine ženama najviše privlačne?

Koje su osobine ženama najviše privlačne?

Kada žena prepozna kvalitetnog ljubavnika, odmah o njemu postaje ovisna, zapravo o njegovim, iako to možda grozno zvuči, uslugama

Kada je riječ o karakteristikama koje su poželjne, na samom vrhu nalaze se stav i pristup, piše net.hr . Evo kako stvari stoje:

Inteligencija je ženama poprilično privlačna, ali samo ako se koristi na pravi način! Drugim riječima, način koji je skroman i zanimljiv.

Pokažite za što ste sve sposobni tako što ćete je ugodno iznenaditi zabavnim idejama, neočekivanim sitnicama, a to ćete sve napraviti, podrazumijeva se, na izrazito šarmantan način.

Žene su naučile da ih se postavlja na pijedestal i da ih se stalno mazi i pazi. Ako se muškarac želi istaknuti među svim ostalim muškarcima, mora predstavljati izazov za ženu. Ako se ponašate indiferentno i pomalo hladno, privući ćete njezinu pažnju. Iako ovo žene izluđuje, one postaju opsjednute dotičnim muškarcem, ali to nikada neće priznati.

Žena voli kada muškarac pokazuje da misli na nju, više i od poklona i komplimenata. Čak i ako joj kaže da mu se ne sviđa to što izlazi s prijateljima, njoj će to pasati jer to je znak da razmišlja o njoj. Žena također uživa kada muškarac primjećuje detalje, novi komad odjeće, drugačiju frizuru... U svakom slučaju, to je bolje od njezinog prigovaranja da bi privukla vašu pažnju.

Nije poanta u tome da ženu pokušate impresionirati poklonima. Pokušajte na drugi, velikodušniji način osvojiti njezino srce. Ako ste u mogućnosti donirajte novac onima kojima je to najpotrebnije, volontirajte... Ona će to znati cijeniti, a na taj način, što je još važnije, pridonosite svjetskom boljitku.

Žene vole seks, kao i muškarci, ali s obzirom da u životu ništa nije jednostavno, tako je i s pronalaskom odličnog ljubavnika. No, kada žena prepozna kvalitetnog ljubavnika, odmah o njemu postaje ovisna, zapravo o njegovim, iako to možda grozno zvuči, uslugama.

Ako je muškarac u stanju ženi u krevetu priuštiti zadovoljstvo kakvo još nije osjetila, partnerica ga neće tako lako pustiti. I zato – čitajte stručnu literaturu, savjete, napravite što god treba kako biste postali vješti u krevetu.

Romantika je puno više od princa na bijelom konju. Muškarac mora naučiti kako se sa ženom povezati na emocionalnoj razini. Nemojte je doživljavati površno, upotrijebite maštu, fascinirajte je poetičnim komentarima, zanimljivim pričama, fascinantnom poviješću...

Znanstvena je činjenica da žene nesvjesno privlače dominantni muškarci. Dakle, muškarci koji znaju što žele i potrude se to i dobiti bolje prolaze kod ljepšeg spola.

No, nemojte to krivo shvatiti, ne radi se o tome da muškarac mora pokazati da je glavni. Ženi se to neće svidjeti i neće se osjećati ugodno. Važno je imati mjeru i pokazati strast koja će ženu privući, a ne odbiti.

Ako se ponašate kao gospodin, otmjeni ste i poznajete opću kulturu, naravno, u prihvatljivim granicama, žene će na to vrlo brzo pasti. Poznavatelj ste raznih kultura, boljih vina, filmskih klasika, tradicionalnih jela drugih zemalja... Sve ovo može dobro poslužiti da je ugodno iznenadite, a ne budete dosadni ili naporni.

Smijeh je afrodizijak! Ako je znate nasmijati i oraspoložiti, sve će vam ostalo ići od ruke, čak i onda kada zeznete stvar. E sad, mnogi muškarci ovo ne shvaćaju onako kako bi trebali, pa aroganciju, provokaciju i bezobraznost često smatraju dobrim humorom. 

Ništa je neće tako brzo ohladiti kao muškarac koji se ne zna zabaviti. Sve žene vole avanturiste s kojima im neće biti dosadno. Predvidljivi muškarci privlačni su samo nekim ženama, onima koje žele samo brak.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.