Lifestyle

Nevjerojatno, ali istinito

Nevjerojatni zakoni o seksu

Nevjerojatni zakoni o seksu

U Americi zakon određuje da se muškarac ne smije seksati sa živom ribom. U Indoneziji je kazna za masturbaciju - obezglavljivanje. Takvih i još neobičnijih zakona ima vrlo mnogo

Svi smo se već nasmijali neobičnim zakonima, najčešće američkim. Amerikanci su kraljevi u donošenju neobičnih (glupih) zakona i skoro svaka njihova savezna država ima barem jednu zabavnu pravnu odluku.Tako je nekoliko neobičnih američkih zakona povezano sa seksom. Pa krenimo:

Pennsylvania:

Muškarci se ne smiju uzbuditi u javnosti, a analni se seks kažnjava globom od više tisuća dolara.

Montana:

U Bozemanu je zabranjen seks sa suprotnim spolom (znači s istim nije!?) na travnjaku ispred kuće, nakon zalaska sunca i ako su oba učesnika spolnog akta gola. Dakle, ako nosiš čarape tada nisi u prekršaju.

Minnesota:

Muškarci se ne smiju seksati sa živom ribom (s mrtvom mogu?! A žene i sa živom?!). Zabranjeno je spavati gol. U Alexandriji, muž se ne smije seksati sa ženom ako ima zadah po češnjaku, luku ili sardinama. Ako žena zamoli muža da opere zube, prema zakonu muž je mora poslušati.

Wyoming:

U Newcastlu, zakon paru zabranjuje seksanje stojećki u rashladnoj vitrini, koja se nalazi u trgovini.

Ohio:

U Clevelandu ženska ne smije istovremeno nositi lakirane cipele i suknju, jer muškarac može u njima vidjeti odraz njenih intimnih dijelova

Utah:

Tremontonov zakon ženama zabranjuje seks u vozilu prve pomoći koja su u pokretu. Ako se žena zatekne tijekom seksa u vozilu prve pomoći, koje je u pokretu, biti će kazneno optužena, a njeno će ime biti objavljeno u lokalnim novinama. Muškarac, koji se s tom ženom seksao, neće biti optužen za ništa, niti će biti javno obilježen.

Arizona:

Žene mogu biti gole iznad pojasa, jer grudi nisu označene kao intimni dijelovi tijela!

Illinois:

Na dan vjenčanja zabranjeno je seksati se, ako ste istovremeno u lovu ili lovite ribe.

Nebraska:

Parovi, koji prespavaju o hotelima, dok spavaju moraju nositi bijele pamučne pidžame, koje dobiju u hotelu. Pidžame ne smiju skinuti niti dok se seksaju.

New Mexico:

Tijekom pauze za užinu, par se smije seksati u automobilu jedino ako automobil ima zavjese.

Ohio:

U Cincinnatiju je zabranjen analni seks.

Oregon:

Willowdalecanski muževi moraju platiti kaznu ako tijekom seksanja govore "prljave riječi".   Žene, s druge strane, mogu govoriti što god požele.

Wisconsin:

Po Connersvillskom zakonu, muškarac ne smije pucati dok njegova partnerica doživljava orgazam.

Nekoliko iz ostatka svijeta:

Još nekoliko neameričkih: U Londonu je zabranjen seks na parkiranom motociklu. U Indoneziji je kazna za masturbaciju odsijecanje glave. U britanskom Liverpoolu dozvoljene su 'topless' prodavačice (ali samo u trgovinama s tropskim ribicama). U Hong Kongu prevarena žena smije ubiti svoga muža, ali samo golim rukama, a muževu ljubavnicu smije ubiti kako god zaželi, piše intimatemedicine.com.hr


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.