Lifestyle

Užitak u seksu

Prestanite glumiti orgazme

Prestanite glumiti orgazme

Rijetki su slučajevi da partneri istodobno uspiju doživjeti orgazam, stoga čak i ako on postigne vrhunac prije vas, neka vas to ne obeshrabri

Nedavno istraživanje pokazalo je zastrašujuće i zabrinjavajuće rezultate – čak 60% žena glumi orgazme. Šokantno zar ne? Zašto je to tako? – Postoji zasigurno milijun razloga; partner svrši prije, neka vrsta neugode, želja da se partneru dokaže da je “dobar” ljubavnik i slično, piše female.hr

No to je sve pogrešno. Ispada kao da žene ne vole seks, jedva čekaju neka to samo završi, pa onda odglume orgazam i kao svi sretni i zadovolj(e)ni ili kao da im je bitno samo da partner doživi orgazam i pravi užitak u seksu?! Tko je tu lud? – Zašto bi netko zamijenio glumu s pravim orgazmom? – Orgazam mogu glumiti glumci u filmovima, ali vi NE! No srećom, za svaki problem postoji rješenje, tako i za taj (nadamo se da mislite da je to problem).

Recite da niste doživjeli orgazam

Ako ne možete doživjeti orgazam tijekom odnosa (kao i dosta drugih žena), gluma nikako nije rješenje za taj problem. Priznajte partneru da niste uspjeli doživjeti orgazam, ne sramite se to reći. Ne bojte se da će to loše utjecati na njegov ego ili da ćete mu time reći da nije dobar ljubavnik. Upravo suprotno, dobar ljubavnik će biti ako to prihvati i potom učini sve kako biste i vi postigli vrhunac seksualnog užitka.

Brinite se za sebe, ne za njega

Ako šutite i niste iskreni prema partneru, on će vam vjerovati na glumu i mislit će da je sve u redu. Recite mu da vi niste tako brzi kao on i da ne smije svršiti dok vi prvi ne svršite. Zasigurno će vam oboma biti draže ako oboje doživite pravi orgazam, a on će biti itekako ponosan na svoje vještine isto kao i vi. Za njega se ne brinite, on će ga vrlo vjerojatno doživjeti svaki puta.

Naljutite se na njega

Rijetki su slučajevi da partneri istodobno uspiju doživjeti orgazam (govorimo o pravom orgazmu), stoga čak i ako on postigne vrhunac prije vas, neka vas to ne obeshrabri. Recite mu: “ja nisam još gotova”, a ako se samo povuće i ne želi vas dovesti do kraja – naljutite se na njega i recite mu da ćete mu uskratiti seks na neko vrijeme. Zasigurno će se brzo predomisliti i baciti se na posao.

Izborite se za svoj orgazam

Izborite se za svoj orgazam, pa niste ludi valjda. Ako vi svog partnera svaki puta dovedete do orgazma, zašto ne bi i on vas. Ako vi cijelo vrijeme samo glumite, zapitajte se malo što to radite sami sebi. Preći će vam u naviku pa možda nikada ne iskusite tu iskonsku bit seksa i taj osjećaj, a to sigurno ne želite.

female.hr/ezd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.