Lifestyle

Supernova proslavila 1. rođendan

Supernova proslavila 1. rođendan

Supernova centar Zadar na veličanstven je način proslavio svoj prvi rođendan. Dvodnevno slavlje započelo je u petak 11. studenog u jutarnjim satima i potrajalo sve do kasnih večernjih sati, kao i u subotu, 12.11.

Prvog dana proslave događaji su se kroz jutro izmjenjivali jedan za drugim: video igre, predstave, bojenja lica za djecu, štuleri i mađioničar, HRAM-ov cirkus, besplatna roštiljada i piće, i sve to pod dirigentskom palicom voditelja Elvisa Papića.

Poslijepodne je uslijedio vrhunac zabave, rođendanski tango i degustacija rođendanske torte uz svirku u živo legendarnog zadarskog banda Forum i voditeljicu programa Anu Marušić. Bio je to i trenutak velikog slavlja za Evu i Dragu Tolić, pobjednički plesni par kojeg je Supernova centar nagradio skijaškim vikendom, a nagradu im je osobno uručila voditeljica centra Iva Surić.

I ovoga puta najbolje su se zabavljali oni najmlađi koji su neumorno plesali i skakutali po plesnom podiju. Posebno zanimljiv dio proslave bilo je Kolo sreće. Uhvaćena loptica značila je priliku za gađanjem, a pogodak u Kolo sreće donosio je darove.

Subotnji program prošao u mediteranskom ozračju. Kroz jutro posjetitelje Supernova centra zabavljala je klapa Leut, plesne skupine, mađioničari, bilo je pjesme, plesa, smijeha, poklona, za one najmlađe i predstava, dok je u poslijepodnevnim satima dalmatinskom pismom sve začinila klapa Sol.

Zadovoljstvu tu nije bio kraj jer je dobar dio trgovina povodom prvog rođendana Supernova centra uveo dodatne popuste. Zabava, ugodno druženje i povoljna kupnja dobitna je kombinacija Supernova centar kojoj ovog vikenda nije mogla odoljeti ni zvijezda TV serije Larin izbor Doris Pinčić.

Omiljeno televizijsko lice savršeno se uklopilo u slogan Supernova centra - "Zvijezda je rođena!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.