Lifestyle

Psihoanaliza

Zašto uvijek birate "pogrešnog muškarca"?

Zašto uvijek birate

Neke su žene uvjerene da im je jednostavno zapisano u zvijezdama da se za njih lijepe pogrešni frajeri

No, je li stvarno stvar u tome ili je krivica ipak na samoj ženi? Naravno, postoje iznimke i žene koje jednostavno imaju takvu karmu, ali ako konstantno privlačiš muškarce koji su po tvom sudu potpuni kreteni, vrlo je lako moguće da si sama kriva. Evo kako to radiš.

Prioritet ti je izgled

Naravno, bilo bi idealno da je pametan frajer s odličnim smislom za humor još i jako zgodan, ali upravo je inzistiranje na prekrasnom izgledu nešto što ženama često kvari šanse za upoznavanje stvarno dobrih muškaraca. Bolje je zavoljeti naizgled običnog frajera koji će nas osvojiti kvalitetama koje nemaju veze s izgledom nego dopustiti da te vanjština toliko zavara da izgubiš interes za onim što je unutra.

Biraš isti tip karaktera

Bivši ti je bio kreten, a kao potencijalnog novog dečka ćeš odabrati nekoga tko samo drugačije izgleda, a ponaša se vrlo slično? Karakterne osobine se ne mogu sakriti, a ako si spremna zažmiriti i praviti se da ne vidiš uzorak ponašanja koji ti u budućnosti nije odgovarao, ne radiš si uslugu.

Preferiraš glasne frajere

Njihova privlačnost leži u sposobnosti da u kratkom vremenu zaokupe pozornost cijele prostorije, što je na prvu možda dobra karakteristika, ali ako padaš samo na takve frajere, svjesno ignoriraš one povučene koji ti se boje prići. Ne kažemo da su introvertirani muškarci uvijek bolji izbor, ali nemoj uvijek ići tamo kamo ide masa i možda ćeš imati više sreće .


Reci što misliš!