Lifestyle

On i Ona

Jesi li mu cura ili mama?

Jesi li mu cura ili mama?

Partner je bitna osoba u našem životu i normalno je da iz želje da on bude sretan radimo sve što je u našoj mogućnosti da mu udovoljimo. No, neke cure pretjeruju u želji da ugode svom muškarcu, pa tako osim što mu peru, peglaju, i rade sve kućanske poslove, spremaju po njegovom stanu, rade mu svaki obrok i smišljaju odjevne kombinacije.

Naravno, uz to ide i tipično posesivno ponašanje, pa ih zovu svakih par minuta dok su s društvom i govore kada trebaju biti kod kuće. Odnosno, rade sve ono što su radile i njihove mame kad su bili klinci.

Granicu između cure i "mame" lako je nesvjesno prijeći zbog zaljubljenosti i želje sa bliskošću. Na početku veze to možda djeluje simpatično, ali s vremenom cure koje se ovako ponašaju postaju sve opsesivnije, a muškarci se osjećaju kao da su na uzici. "Majčinsko" ponašanje ih guši te tjera da misle kako ih smatramo potpuno nesposobnima, što ubija ljubav i strast u vezi.

Ako si primijetila neke od znakova ovakvog ponašanja i kod sebe, pokušaj se kontrolirati i promijeniti. Imaj na umu da, osim što ga tako gušiš, gubiš na privlačnosti jer on želi curu, a ne mamu. U redu je ugoditi mu s vremena na vrijeme, ali pazi da ne prijeđeš granicu. Ponašaj se kao njegova cura i ravnomjerno pružaj i traži pažnju, pa će i vaša veza procvasti.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.