Lifestyle

Pozitivne strane

13 razloga zbog kojih je super što si solo

13 razloga zbog kojih je super što si solo

Na depilaciju slobodno možeš zaboraviti sve do trenutka kad ideš na spoj. Ili bazene. "Au naturel" dobiva sasvim novu dimenziju i značenje

Tko god da je rekao da solo život u stanu znači usamljenost i depresiju očito se nikad nije probudio nedjeljom u 12 sati, nepočešljan krenuo ravno prema frižideru i prstima uzeo ono malo slatko savršenstvo zvano Linolada. Prednost ovakvog života jest ta da možeš raditi što želiš i kad želiš bez suvišnih pitanja.

1. Ne moraš se brinuti oko nošenja seksi donjeg rublja jer znaš da će ti bokserice koje si kupila na placu definitivno donijeti više udobnosti i opuštenosti.

2. Na depilaciju slobodno možeš zaboraviti sve do trenutka kad ideš na spoj. Ili bazene. "Au naturel" dobiva sasvim novu dimenziju i značenje.

3. Možeš okupiti žensku ekipu i isprobavati najnovije maske za njegu lica bez da ti itko koluta očima i gleda te s nevjericom jer na lice nanosiš blato.

4. Tvoj stan - tvoja pravila. Za kozmetiku možeš rezervirati cijelu kupaonicu, a i ostale dijelove stana.

5. Gledanje romantičnih filmova i sapunica može postati tvojom omiljenom razonodom, a Stevena Seagala možeš prekrižiti s popisa glumaca koje ćeš gledati na malom ekranu.

6. Onaj video s instrukcijama za Yogu ćeš rado pogledati i imitirati neprirodne položaje s povremenim padovima bez osjećaja srama.

7. Nema buđenja u 6 ujutro jer tvoj partner mora na posao, dok ti radiš podnevnu.

8. Nitko se ne žali što si svoj stan pretvorila u oazu mirisnih svijeća, mekanih jastučića i predmeta roza boje.

 

9. Možeš nabaviti bilo kojeg kućnog ljubimca bez straha da je netko alergičan i ruganja da si nabavila psa koji liči na mačku.

10. Pjevanje iz petnih žila pod tušem je sasvim prihvatljivo, čak i kad se radi o pjevušenju bilo koje stvari koja se našla na soundtracku iz Titanica. "My Heart Will Go On" je savršena za takvo što.

11. Na zaslonu tvog kompjutera naći će se Hello Kitty umjesto Batmana.

12. Provedeš duplo manje vremena peglajući jer moraš brinuti samo o svojim odjevnim predmetima.

13. Stan ćeš naći onako kako si ga i ostavila. Dakle nemaš straha od vraćanja kući s pomisli da bi mogla pronaći hrpu ispijenih boca piva jer se tvoj dragi malo družio s dečkima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.