Lifestyle

Vrhunsko umijeće

Kako postati najbolji ljubavnik kojeg je ikada imala?

Kako postati najbolji ljubavnik kojeg je ikada imala?

Želite poboljšati ili dodatno začiniti svoj seksualni život ili pak potpuno zadovoljiti partnericu? Činjenica je da možete isprobati sve moguće poze, igračke i lubirkante i ništa ne postići, no zato vam donosimo savjete liječnika i stručnjaka koji će vam pomoći da konačno imate seks o kakvom maštate.

Recite joj da dobro izgleda, ali i da je dobrog okusa
'Dokazano je kako su žene koje su samouvjerene po pitanju izgleda svoje vagine sklonije eksperimentiranju za vrijeme seksa te isprobavanju novih stvari. Osim toga, samouvjerene žene po tome pitanju lakše i češće doživljavaju orgazam jer su za vrijeme seksualnog odnosa opuštene i neopterećene. Kada za vrijeme seksa dođe do trenutka kada se muškarac skroz približi ženinim najintimnijem području trebao bi pokazati oduševljenje te partnerici reći kako dobro izgleda te kako je dobrog okusa, to će odmah podignuti razinu samopouzdanja te zagarantirati vatreni seks. Najvažnije je da niti jedan dio partneričinog tijela, posebice vaginu, ne uzimate zdravo za gotovo', savjetuje Debra Lynne Herbenick, doktorica s Kinsey Institutea, piše Esquire.com.

Slušajte partnericu
Jedina razlika između velikih i uspješnih ljubavnika i običnih muškaraca je u tome što veliki ljubavnici slušaju svoje partnerice te ispunjavanju njihove želje u krevetu. Stoga bez ustručavanja pitajte partnericu što i kako želi. Bonus savjet je da o tim stvarima ne razgovarate za vrijeme samoga seksa, već ju to pitajte izvan spavaće sobe, razmijenite iskustva i iskreno si priznajte što volite i što vas pali, a poslije to primijenite u spavaćoj sobi', savjetuje doktorica Helen Fisher sa Sveučilišta Rutgers.

Dodirujte ju po cijelom tijelu (s uljem)
'Senzualni dodiri otpuštaju snažni seksualni hormon oksitocin koji podiže razinu testosterona kod žena te povećava želju za seksom. Zavodljivi i nježan osjećaj koji stvara nanošenje ulja na tijelo odličan je okidač za snažan i uzbudljiv seks, kako za vas, tako i za partnericu', savjetuje Carol Cassell, predsjednica Society for the Scientific Study of Sexuality.

Hrana i seks
'Aminokiselina arginin nalazi se u samoj osnovi Viagre, a pa bi muškarci, željni uzbudljivog seksualnog života, trebali posezati za hranom koja je bogata tom aminokiselinom. To je hrana poput kamenica, ribe i ostalih namirnica koje obiluju proteinima. Sva hrana koja je inače dobra za izgradnju mišića odlična je i za jačanje libida, pa tako neka se na vašem meniju redovito nalaze zelje, grah, namirnice bogate proteinima, ali s malim udjelom masnoća, voće i povrće, naročito ono svijetlih boja, te namirnice koje obiluju antioksidansima', savjetuje doktorica i koautorica knjige 'Good Food' Lynn Edlen-Nezin.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.