Lifestyle

Sve vide, sve čuju

Što vam vaši susjedi nikad neće priznati?

Što vam vaši susjedi nikad neće priznati?

Dobrosusjedske odnose korisno je održavati iz nekoliko očitih razloga, a osim toga lijepo je imati nekoga tko će vam pripaziti na dom dok ste na putu ili pak nekoga s kim možete s vremena na vrijeme malo tračati. Međutim, postoje određene stvari koje vam susjedi rade iza leđa i misle o vama, a nikada vam ne bi priznali.

Iako se u brojnim situacijama možete osloniti na ljude koji žive do vas, činjenica je da postoje određene stvari koje vam oni nikada ne bi priznali, a popis koji slijedi itekako je zabavan, piše Huffington Post.

Povremeno uzmu vaše novine
O ovome pitanju nema baš smisla raspravljati, stoga je najlakše znati točno kada vam novine stižu u sandučić i preduhitriti susjede.

Navečer vam mogu vidjeti kroz prozore
Možda biste trebali razmisliti o boljim, tamnim zastorima ili pak roletama. Naime, postoji jako dobra šansa da vaši susjedi navečer, kada upalite svjetlo, kroz zastore u vašem domu vide puno više nego što ste i pomišljali.

Kradu vaš WiFi
Pitate se zašto je vaša internetska veza tako spora u posljednje vrijeme? Vaši susjedi vam se sigurno neće pohvaliti da besplatno surfaju zahvaljujući vama. Ako vam to smeta, razmislite o promjeni lozinke.

Vaše kuhanje im smrdi
Posebice u stambenim zgradama, nerijetko možete točno osjetiti što netko od vaših susjeda taj dan kuha za ručak. Taj miris nečijeg ručka možda vam se i ne sviđa, no nećete im prigovarati. Jednako tako, ni vaši susjedi vam neće reći da cijelo stubište ima neugodan miris kada radite sarmu ili pak dinastate zelje.

Imaju problema s mravima, žoharima ili nečim još gorim
Iako bi vam ta informacija vjerojatno bila vrlo korisna te biste mogli zaštiti vlastiti dom od tih napasnika, vaši susjedi vam vjerojatno neće reći da imaju takvih problema.

Ne misle da je vaše dijete slatko
Vaši susjedi sigurno nisu oduševljeni kada vaše dijete plače cijelu noć ili pak vrišti u hodniku zgrade. No vjerojatno vam za to nikada neće prigovoriti, a malcu će se osmijehnuti svaki put kad se sretnete.

Mogu gotovo sve čuti kroz zidove
Ovo posebno vrijedi za one koji žive u stanovima. Iako vam to nikada neće dati do znanja, vjerojatno su čuli sve pojedinosti vaše sinoćnje svađe ili pak strastvenog seksa prošlog tjedna.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.