Lifestyle

Najava

Humanitarna uskršnja akcija u Supernova centru

Humanitarna uskršnja akcija u Supernova centru

Tijekom uskršnjeg tjedna pridružite se humanitarnoj akciji pod nazivom "Darujmo Svjetlo", koju zajednički organiziraju Supernova centar Zadar i  zadarski dječji vrtići Radost, Sunce, Maslačak, Ribica, Bambi, Školjkica, More, Klokan, Kockica, Pinokio i Petar Pan.

Kupnjom uskršnjih pisanica koje su izradila djeca spomenutih dječjih vrtića, pomoći ćete rad udruge za mentalnu retardaciju Svjetlo. Učinimo svi ono najbolje i najhumanije u ovo blagdansko vrijeme - donesimo osmjeh i veselje na lica onih kojima je to najpotrebnije!
Prodajne pultove s pisanicama potražite na prvom katu ispred dječje igraonice, i to od srijede do zaključno subote, 30.travnja.

Također, pozivamo svu djecu da tijekom ovih školskih praznika ne propuste i odličnu zabavu u Supernova centru, jer Uskršnji Zeko u Supernovu kreće - s punom košarom radosti i sreće!

U petak 29. ožujka od 17 sati pogledajte tri uskršnje predstavice o bubamari, zecu i piliću, a u subotu 30. ožujka Zeko Peko ima svoj vlastiti mađioničarski show! Budite njegovi pomoćnici, upustite se u potragu za šarenim pisanicama i osvojite nagrade!

Sretan Uskrs želi Vam Supernova centar Zadar!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.