Lifestyle

Ne propustite

Sutra još jedan "Late night shopping" u Supernovi

Sutra još jedan

U četvrtak 18. srpnja od 18 do 23 sata stiže još jedna vrhunska shopping poslastica, i to na trećem po redu, velikom ljetnom "LATE NIGHT SHOPPINGU" Supernova centra Zadar!

Oni koji su propustili Late night shopping u svibnju i lipnju, sada imaju priliku za popravni, a Supernova  opet donosi nevjerojatne popuste  do čak 80% na označenim prodajnim mjestima.

Da kupovina bude u pravom ritmu pobrinuti će se DJ-a Carla Belovari i DJ Toni, koji nastavljaju odličnu seriju live nastupa Supernova centra Zadar, ovaj put u disco party izdanju. Najbržim kupcima dajemo šansu za osvajanje super nagrada - sve što trebate je kupovati i s računom većim od 100 kuna potražiti naše nagradne zidove na prvom katu centra, te uz malo sreće osvojiti jednu od ukupno 200 nagrada!

Ne propustite vrhunsku kupovinu, disco party i super atmosferu na još jednom Supernova noćnom shoppingu, 18. srpnja od 18:00 do 23 sata.

Više informacija pronađite na http://www.supernova.hr/zadar/hr/ ili na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/SupernovaZadar.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.