Put do srca
Kakvi muškarci lakše osvajaju žene?
Kavalirske manire uvijek će pobijediti nad suvremenim metodama zavođenja. Nemojte se ponuditi platiti joj piće, nego joj pridržite vrata i pošaljite koji cvijet. Poruka će biti jasna.
Kakav je put do ženskog srca? Neki će reći kroz trbuh, drugi će se složiti da je pun pogodak tetošenje u šopingu i plaćanje večere, dok će neki znati da je prava privlačnost muškaraca u njihovoj kavalirskoj ophodnji!
Naime, tako glasi zaključak nedavno provedene ankete među Britankama, koju je provela tvrtka Scaramouche & Fandango. One su 61-postotnim glasovanjem odlučile kako njihovom srcu odgovaraju muškarci s lijepim manirama koje pripadaju 50-im godinama prošlog stoljeća. One bi radije uzele muškarca iz tog doba nego suvremenog mladića...
Za razliku od sadašnjih mladića, oni iz 1950-ih bili su spremniji damama pridržati vrata, ustati kada je osoba suprotnog spola ušla u prostoriju ili pak ponijeti njene stvari. Jednako tako, današnje su dame procijenile da su se ondašnji muškarci bolje oblačili - nisu nosili traperice i tenisice, nego uredna odijela s kravatom. Tako bi 82 posto ispitanica radije htjelo da im muškarac pridrži vrata nego da ih počasti pićem.
Više o ovoj temi možete pročitati na ordinacija.hr
Vezane vijesti
Izdvojeno
-
U četvrtak opet sunčanije i većinom manje hladno, premda u unutrašnjosti uz mraz, mjestimičnu maglu, na Jadranu lokalno jaku buru s olujnim udarima
-
U petak 10. siječnja 2025. godine u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru Adriana Branka Pojatina, je javno obranila doktorski rad pod naslovom Umreženost identitetskih i turističkih prostora na primjeru štovanja Gospe od Sniga u Kukljici
-
Na Pagu je upravo počela sezona janjenja. No, za teške poslove stočara - sve je manje zainteresiranih.
-
PD Paklenica poziva sve zainteresirane na predstavljanje monografije i prigodnu izložbu “PD Paklenica – 125 godina planinarstva na zadarskom području” koje će se održati u četvrtak, 16. siječnja,u 18 h u atriju Providurove palače.
Dodavanje novih komentara je onemogućeno.