Lifestyle

To treba znati

Kad ovo naučite seks će biti još bolji

Kad ovo naučite seks će biti još bolji

Ako ste žena i ne možete zamisliti kako je zapravo biti muškarac možda vam pomognu ove činjenice o njegovom tijelu.

1. Dužina penisa

U studiji objavljenoj u Journal of Sexual Medicine najmanji penis u erekciji dugačak je 4 centimetra, a najdulji 26 centrimetra. U studiji je sudjelovao 1.661 muškarac, a prosječni penis dugačak je 14.1 cm.

2. Oralni seks čini ga većim

U istoj studiji pokazalo se da su muškarci imali veći penis kod mjerenja ako su prije toga doživjeli oralni seks. Muškarci koji su se samo prepustili mašti ili si pomogli svojom rukom imali su nešto lošije rezultate.

3. Osjetljivost bradavica

Znanstvenica Yvonne K. Fulbright ističe i autorica knjige 'The Better Sex Guide to Extraordinary Lovemaking' ističe da žene nisu svjesne koliko su senzibilne muške bradavice. Preporuča da im se posvetite za vrijeme seksa i ugodno ćete se iznenaditi.

4. G točka

Da, i muškarci imaju G točku. Zapravo, neki stručnjaci tako zovu prostatu jer stimulacija iste može učiniti čuda kod muškarca i dovesti do eksplozivnog orgazma.

5. Neobrezani penis

Prema istraživanju CDC-a više od 44 posto muškaraca nije obrezano, a to možete iskorstiti za veći užitak. Želite li ga iznenaditi, masirajte ga prstima i jezikom i pitajte kakav mu ritam i pritisak odgovara.

6. Koje poze pružaju više zadovoljstva

Baš kao što žene više vole biti na muškarcu i oni više uživaju u određenim pozama. Poza koja će ga izluditi slična je popularnoj Cowgirl koju žene tako jako vole. U ovoj žena sjedi na muškarcu licem okrenuta prema njegovom, ali njegove su noge skupljene, a koljena lagano podignuta prema gore. Na taj način oboje dobijajau više užitka. I da, ne zaboravite na doggy stil jer je ta poza vrlo često izglasana kao omiljena u muškom svijetu.

7. Muškarčeva koža tanja je od ženske

Ovisno o kojem se dijelu tijela radi, muškarčeva koža tanja je od ženske do 0.2 mm pa budite nježne prema svojim partnerima.

8. Trajanje orgazma

Možda niste znali, ali i kod orgazma ženama užitak traje dulje. Prosječni orgazam kod muškarca traje 6, a kod žena 23 sekundi.

9. Vrste penisa

Postoje dvije vrste penisa. Jedan tip penisa se širi i produžuje u erekciji, a drugi, iako se čini velikim u opuštenom stanju, ne mijenja mnogo oblik i veličinu pri erekciji. Prema velikoj anketi Men's Health 79 posto muškaraca ima tip penisa koji se širi i produžuje u erekciji.

10. Zašto su testisi spušteni?

Ako ste se ikada pitali zašto je tome tako, postoji točan odgovor: testisi vise jer su tako uvijek na hladnijoj temperaturi, a to je bitno za proizvodnju spermija.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.