Lifestyle

Zadarska Supernova danas slavi četvrti rođendan

Zadarska Supernova danas slavi četvrti rođendan

Centralni događaj dana svakako je koncert Nine Badrić

Supernova Zadar danas brojnim događanjima obilježava i skupa sa svojnim brojnim i vjernim kupcima slavi svoj četvrti rođendan.

Slavlje započinje već od ranih jutarnjih sati kada Vas na Seljačkoj tržnici čekaju degustacije koje pripremaju vrijedni proizvođači, zatim besplatne rođendanske kokice i veseli Supermedo!

Supermedo je zvijezda rođendanske humanitarne akcije, jer kod njega za samo jednog mrkog medu (5 kn) možete dobiti ukusni rođendanski muffin, a on će sve novčiće donirati Udruzi slijepih Zadarske županije!

Rođendan Supernove je prava prilika i za uštedu u kupovini jer cijeli dan, od 9 do 21 sat, možete kupovati po sniženim cijenama, i to u 50 trgovina!

Prava fešta započinje u 16 sati na 1. katu centra. Popularni voditelji Ivana Mišetić i Saša Lozar provesti će vas kroz zabavni program uz mnoštvo nagradnih igara i natjecanja u kojima možete osvojiti vrlo vrijedne nagrade, a ona najvrjednija je čak 10.000 kuna na MasterCard prepaid kartici !

Nastupiti će puhački orkestar glazbene škole Blagoje Bersa pod vodstvom prof. Dražena Habuša, koji će izvesti nekoliko svima poznatih evergreena, zadarske Tornadele predstaviti će najnovije koreografije, a neodoljiva predstava za najmlađe, pod nazivom „Zemlja slatkiša", dodatno će upotpuniti veselu rođendansku atmosferu.

Šlag, kao i uvijek uvijek dolazi na kraju: live koncert velike hrvatske pjevačke dive Nine Badrić!  Nina će između ostalih otpjevati svoje najveće hitove kao što su Čarobno jutro, Takvi kao ti i Vjetrenjače.

Više informacija o detaljima rođendanske proslave kao i popustima u trgovinama potražite na službenoj web stranici Supernove ili na njihovoj Facebook stranici .

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.