Uštedite novac uz ovih sedam odličnih trikova!
Nemojte bacati hranu koja je pred istekom roka trajanja. Tako, primjerice, jaja možete zamrznuti bez ljuske u posudici za led te ona neće propasti.
Household Hacker donosi još savjeta kako uštedjeti
novac na pravilnom konzerviranju i zamrzavanju mliječnih proizvoda.
Tako, na primjer, savjetuju da mliječne proizvode poput mlijeka, vrhnja i
sira kupujete na sniženjima, kada su pred istekom roka trajanja te ih
zamrznute - bez straha da će se pokvariti, prenosi N1 .
Mlijeko može stajati
zamrznuto mjesec do dva, vrhnje za kavu do 6 mjeseci, naribani sir dva
do tri mjeseca. Možete zamrznuti i parmezan. Slani maslac možete čuvati u
zamrzivaču od šest do osam mjeseci, a neslani mjesec dana.
Grčki jogurt lakše se zamrzava od "običnog", a voćne jogurte možete lako "pretvoriti" u slasne voće sladolede ili ih upotrijebiti za pripremu smoothieja.
Savjete Household Hackera pogledajte na linku .
Vezane vijesti
-
-
Postoji mnogo načina da uštedite na hrani. Neke metode bit će vam ukusne, neke ne
-
Stuart je diplomirao na Sveučilištu Cambridge
-
Neurolog i psihijatar klinike Cleveland iz Ohija dr. Alan T. Hirch primijetio je da osobe koje privremeno izgube osjete mirisa, što se uglavnom događa zbog lijekova, više jedu i više se debljaju.
Izdvojeno
-
Udruženje obrtnika Zadar organizira15. po redu Festival vjenčanja, koji će se održati u subotu i nedjelju, 18. i 19. siječnja 2025. godine, u prostoru Arsenala u Zadru.
-
Bliži se obilježavanje Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, te 33. Obljetnice stradavanja stanovnika Nadina u Domovinskom ratu
-
Američka platforma za najam smještaja Airbnb ponudit će besplatno gladijatorsko iskustvo svima koji žele slijediti stope Russella Crowea i njegovih drevnih modela od utrobe Koloseja do podija za ubijanje velike rimske arene, izvijestila je talijanska novinska agencija Ansa.
-
Na predstavljanju knjige sudjelovala je i prof. dr. sc. Zrinka Stričević-Kovačević, ugledna hrvatska slovakistica s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Dodavanje novih komentara je onemogućeno.