Lifestyle

Sponzorirani članak City Galleria Zadar

City Galleria: 9. Otvoreno prvenstvo Grada Zadra u uličnoj košarci 13. i 14. lipnja

City Galleria: 9. Otvoreno prvenstvo Grada Zadra u uličnoj košarci 13. i 14. lipnja

U subotu i nedjelju, od 13. i 14. lipnja na velikom vanjskom trgu centra City Galleria održat će se 9. Otvoreno prvenstvao Grada Zadra u uličnoj košarci.

Zadar je poznat po svom košarkaškom duhu, te smo sigurni da će prvenstvo biti veliki izazov za sve ekipe da dokažu svoju vještinu na košarkaškom terenu. Očekujemo velik broj prijavljenih ekipa, kako zbog natjecateljskog izazova, tako i zbog mogućnosti osvajanja nagrada koje su osigurali naši sponzori: Sport&Moda, Big Star, Leggiero Bar i Cinestar.

Dva dana prvenstva organizirana su na način da se u subotu održavaju kvalifikacijski ogledi, dok je nedjelja predviđena kao finale turnira. Sudjelovati mogu ekipe od 4 igrača po dobnim skupinama:         

  • seniori (bez ograničenja godina)
  • kadeti (1997. godište i mlađi)
  • juniori (1999. godište i mlađi)
  • školarci (2001. godište i mlađi)

Natjecanje će se odigravati u popodnevnim satima na osvijetljenom vanjskom trgu City Gallerie, a raspored natjecanja je sljedeći:

SUBOTA od 15:00 sati - kvalifikacije

NEDJELJA od 15:00 sati - finale turnira

Prijave za sudjelovanje primat će se u uredima uprave centra, dvorani Bokanjac - Hrvački klub Zadar, te u caffe barovima Leggiero, a kotizacija iznosi 50,00 kn po ekipi.

Za sva pitanja i dodatne informacije molimo vas da nam se javite na kontakt telefon 098/9579-749 ili u uredu uprave centra.

Očekujemo vas na ovom odličnom sportskom i timskom događaju, vaša City Galleria Zadar


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.