Lifestyle

Sex files

Mitovi o seksu u koje moraš prestati vjerovati

Mitovi o seksu u koje moraš prestati vjerovati

Kada je riječ o seksu, svatko ima svoju teoriju. Koliko je često dovoljno, koliko seks traje, što točno treba, a što ne treba raditi…

istina je da zapravo nema pravila. Ipak, postoje mitovi o seksu u koje žene i dalje vjeruju, a krajnje je vrijeme da prestanu.

Svaki dan je jedini način
 
Ako želiš sretnu vezu, svakodnevni seks je obavezan! To će ti reći neki frajeri, a to naravno nije ni blizu istini. Ako želiš seks svaki dan, to je super, ali ako ne želiš, ne smiješ se osjećati kao da dečku uskraćuješ nešto. 
 
Brazilka je obavezna
 
Postoje žene koje uživaju ležati na stolu i biti na brazilskoj depilaciji, i obje su sigurno divne osobe. Brazilka je bolna i ako ju želiš pretrpjeti, to je u redu. Ako ne želiš, i to je u redu. Frajer koji te nagovara da to radiš je kreten i nikad ne smiješ dopustiti da te tjera na to.
 
Orgazam je nužan
 
Bilo bi lijepo da je to uvijek moguće, ali ponekad jednostavno nije. Nemoj se osjećati loše ako ne svršiš baš svaki put - osjećaj se loše ako se to ne događa, jer imaš debičnog frajera kojem nije stalo.
 
Oralni seks je apsolutno nužan
 
Ako želiš, zašto ne, a ako ne želiš, ne moraš. Čak ni ako te dečko moli i ucjenjuje. Čak ni ako ti "suptilno" gura glavu prema dolje. Pogotovo ne tad.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.