Lifestyle

Celebrityma nije lako

Fanovi "pokopali" modnu najavu Nikoline Pišek

Fanovi

Da nije uvijek lako biti celebrity, čak ni u hrvatskim okvirima, na svojoj koži je danas po drugi put u nekoliko tjedana osjetila Nikolina Pišek.

Putem Facebooka je najavila svoj novi, dugo planirani modni projekt, samo da bi je brojni fanovi odmah poklopili. Nije im se, naime, svidjela Nikolinina odjevna kombinacija na "najavnoj" fotki.

"Dvije duge godine iščekivanja i problema i jedan slatki modni projekt je spreman... Napokon. Volim modu. Volim život. Volim vas", napisala je Nikolina uz fotku na kojoj nosi kratku ružičastu bundu u kombinaciji s bijelom majicom i hlačama te predimenzioniranim cipelama.

Iako je napisala da ih voli, fanovi su je u komentarima uglavnom dočekali na nož.

"Ovo je užas. Teška konfuzija i neukus. Zašto Nikolina...?", napisala je jedna kritična obožavateljica, dok je druga otišla i u dublju analizu: "Ajmeeee.. ovo je katastrofa.. pidžama i Carli Caplin cipele".

Iako još nije sasvim jasno ni o kakvom se projektu točno radi, Nikolini očito neće biti lako "modno odgojiti" fanove.

Lijepa Nikolina nedavno se također našla u središtu prepucavanja fanova, nakon što su mnogi kritizirali njene fotke s plaže zbog "premršavog" tijela. Tada im je sjajno odgovorila što misli o takvom stavu, a javnost je na kraju ipak stala na njenu stranu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.