Lifestyle

Ona i On

Parovi i svađanje: Pet stvari koje morate imati na umu

Parovi i svađanje: Pet stvari koje morate imati na umu

Kada su u pitanju veze, postoje dobri i loši trenuci.

 

A kada se nađeš usred jednog lošeg, kao što je svađa, ove stvari imaj na umu.
 
1. Tvoje emocije
 
Ako osjećaš kao da ćeš eksplodirati, odvoji koji trenutak da duboko udahneš te se smiriš. Ako to ne uspije, izađi nakratko iz prostorije gdje je on i razmisli o tome što ćeš reći. Teško da ćeš riješiti neki problem, ako je u tvojoj glavi potpuna zavrzlama.
 
2. Isprika
 
Ne ustručavaj se ispričati, ni kada si ti kriva, niti onda kada niste sigurni tko je stvarno kriv. Kada kažeš tu malu riječ, partneru pokazuješ da se više brineš o njegovim osjećajima, nego o svom ponosu.
 
3. Reci mu da ti je stalo
 
Bez obzira na to što trenutno imate probleme u vezi, važno je da on zna da ga voliš i želiš riješiti sve probleme, koji su vas snašli. 
 
4. Fokusiraj se na problem
 
Onaj zbog kojeg se trenutno svađate, a ne na probleme iz prošlosti, koje očito niste riješili, ako ih i dalje spominjete. Nakon što riješite onaj aktualni, vratite se na stare probleme i riješite ih jednom zauvijek, ako ne želite da vas proganjaju i u budućnosti.
 
5. Nagradite se
 
Nakon što riješite problem, nagradite se nečime što oboje volite raditi, kada ste zajedno, kako bi se stvari što prije vratile u normalu. Gledanje filma, kuhanje, izlazak, maženje, vi birate.

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.