Lifestyle

Moda

Severina je postala prava modna ovisnica

Severina je postala prava modna ovisnica

Severina je oduvijek voljela i pratila modu, a posljednjih dana na svome profilu na Instagramu objavila je fotografije s nekoliko jako trendi kombinacija.

 

Otkada se udala za ljubav svog života, Igora Kojića, Severina sjaji, ali se i hvali krpicama na kojima bi joj sigurno pozavidjele mnoge fashionistice.

Današnji sunčan dan iskoristila je za šetnju zagrebačkim ulicama pa je to podijelila i s obožavateljima. Plisirane su suknje u trendu, a monokromna lepršava kreacija Huga Bossa otkrila je Severinine duge noge. Uz srebrne Givenchyjeve štikle i it ruksak Stele McCartney, naša je pjevačica neočekivano odjenula jaknicu vojničkog stila iz Manga i pokazala svoju razigranu stranu.

Nije tajna to da će Severina izdvojiti novac za dobre štikle, a kada zaista posebne cipele Angel Wings iz nove kolekcije Sophije Webster spoji s ludo dobrim kaputom Roksandre Ilinčić, teško ćete joj naći bilo kakvu zamjerku. Skupocjen styling naša je kraljica estrade pripremila za odlazak u Dortmund i javila se fanovima putem Instagrama.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.