Lifestyle

Ona i On

Zašto "padaš" na neosvojive muškarce?

Zašto

Svima se dogodi barem jednom - zaljubimo se preko ušiju u frajera koji ne samo da nije zainteresiran, nego praktički ni ne zna da postojimo.

Na sreću, većina nas se s vremenom opameti i počne cijeniti frajere koji nas primjećuju. Ako si jedna od onih koje i dalje žive u svijetu neuzvraćene ljubavi, ovo su razlozi zašto se ne možeš izvući.

Pišeš bajke


Stvari su najčešće vrlo jednostavne - on ne zna da ti postojiš i nije zainteresiran, ali ti si spremna zakomplicirati situaciju i učiniti sve kako se ne bi morala suočiti s istinom. Umjesto da prihvatiš činjenice, ti smišljaš razloge zašto će on jednom ipak pasti na tebe.

Voliš dramu


S jedne strane, voljela bi da sve završi i da napokon budete zajedno, ali s druge, malo te strah da se to stvarno i ne dogodi. Postoje žene koje su ovisne o drami jer im to čini život puno zanimljivijim.  Ako nemaš o čemu dramiti, što ćeš raditi cijeli dan?

Bojiš se intimnosti

Ako se bojiš otvoriti i dati nekom da te stvarno upozna, onda je patnja za nedostižnim frajerima savršena izlika za tebe. Ponekad je strah od otvaranja nekome puno jači od želje za normalnom vezom, ali taj strah ćeš s vremenom morati nadići.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.