Lifestyle

Ona i On

Pet ženskih laži koje muškarci itekako kuže

Pet ženskih laži koje muškarci itekako kuže

Žene lažu svojim muškarcima, ali srećom, to su slatke, male laži koje izgovaramo kako bi uljepšale vezu. Iako često volimo misliti da muškarci ne kuže kad ih muljamo, oni to itekako vide, a evo koje laži najčešće skuže čim ih izgovorimo.

Na brzinu sam se sredila

Onaj outfit koji pomno planiramo kako bi izgledalo da se nismo puno trudile… i znamo pravu istinu, a muškarci ju isto znaju. Srećom, to im je kompliment pa se ne bune.

Probudila sam se ovakva

Još jedna laž koju koristimo na početku veze, kad prvih nekoliko puta prespavamo kod dečka. On jako dobro kuži da smo se malo uredile u kupaonici, samo ništa ne želi reći kako se ne bismo osjećale posramljeno.

Ovo je bilo na sniženju

Većina muškaraca je odavno provalila ovu našu laž, ali većina i dalje šuti zbog mira u kući.

Ne smeta mi što ideš van s dečkima

Laž koju govorimo kako bismo ispale sasvim ok s činjenicom da nas je OPET stavio u drugi plan je laž koju većina muškaraca prepoznaje, ali ne reagira. Ako reagira, znači da zna da nešto nije u redu, pa radije šuti i pravi se blesav jer to znači da može van bez grižnje savjesti.

Nije mi ništa

Nije stvar u tome da on ne kuži da ti je nešto, stvar je u tome da on jednostavno ne želi ulaziti u raspravu pa glumi da ne kuži.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.