Kultura

od 29. do 31. srpnja

Bogat program 6. MLJUF-a - Mulinskog ljetnog unplugged festivala

Bogat program 6. MLJUF-a - Mulinskog ljetnog unplugged festivala
Saša Boman Višić

Šesti po redu Mulinski ljetni unplugged festival održat će se u ovom prelijepom ugljanskom mjestašcu od 29. do 31. srpnja 2024.

Kako i spada red je da ovogodišnji bogat program ovog već čuvenog otočkog kulturnog zbivanja predstavi njegova idejna začetnica i organizatorica, "mulinska nevista" - svestrana umjetnica, Aleksandra Saša Boman Višić.

- Izuzetno mi je zadovoljstvo što sad već tradicionalno MLJUF-anje otvaramo predstavom za klince, klinceze i sve koji se tako osjećaju, kazuje Boman Višić.
Naša divna SANJA GRGINA, glumica, lutkarica i pripovjedačica, će nam u ponedjeljak, 29. srpnja ispričati na svoj osobit način, svima nam dobro poznatu priču "SVITU NE MOŽEŠ UGODIT". Jedva čekam tu posebnu publiku!

- Dobro nam već znana i draga ECIJA OJDANIĆ će nam u utorak, 30. srpnja dovesti sa sobom i FRANU MAŠKOVIĆA, našeg uglednog kazališnog, filmskog i televizijskog glumca i zajedno s njim odigrati predstavu kazališta "Moruzgva" iz Zagreba, "NIŠTA IM NEĆE BIT". Mnogi će se barem na malo prepoznati u ovoj predstavi...

- Ovogodišnji MLJUF zatvorit ćemo u srijedu, 31. srpnja 2024. predstavom "DIREKT U GLAVU" i zajedno provjeriti zašto tu predstavu nazivaju još i "komedijom za krepat". FILIP DETELIĆ, glumac Dramskog kazališta Gavella iz Zagreba, će nas sa BORKOM PERIĆEM, glumcem iz postave Satiričkog kazališta Kerempuh također iz Zagreba, na urnebesan način provesti nesmiljenim putevima života... i još koječega. - zaključila je Saša Boman Višić.


Reci što misliš!