Kultura

croappella

Suvremeni a cappella glazbeni događaj u Zadru ove godine postaje međunarodan!

Suvremeni a cappella glazbeni događaj u Zadru ove godine postaje međunarodan!

Najavljujemo drugo izdanje CROappelle - događaja organiziranog od strane zadarske suvremene a cappella grupe i udruge A.K.A. Crescendo koja okuplja vrhunske a cappella skupine i glazbene entuzijaste.

Ovogodišnja CROappella 2 održat će se od 26. do 28. srpnja, donoseći sa sobom bogat program radionica, masterclassova, nastupa, popratnih aktivnosti i puno druženja.

Ove godine, CROappella postaje međunarodna! Sudionici dolaze iz Ujedinjenog Kraljevstva, Italije, Njemačke i Slovačke. Riječ je o vrhunskim suvremenim a cappella grupama koje će doći izbrusiti svoj talent na CROappella radionicama i pokazati svoje znanje na finalnom CROappella koncertu.

Pridružit će nam se i iskusni mentori poput Gine Damjanović, Marte Hut, Svena Pocrnića, Romine Maravić, Deke Sharona i Luisa Mosquere, koji će održati radionice i masterclassove suvremenog a cappella pjevanja, vokalne tehnike, beatboxa, a cappella plesnih koreografija i mnoge druge.

Želite biti dio CROaopelle 2? 

Osim a cappella radionica za grupe koje sudjeluju, ove godine nudimo paket radionica za sve zaljubljenike u glazbu željne znanja, novih prijateljstava i zabave! Ne propustite ovu priliku da unaprijedite svoje vokalne vještine i uživate u glazbenom druženju.

Što vas sve čeka?

  • 4 sata radionica vokalne tehnike, zborskog pjevanja i beatbox tehnike: Naučite kako usavršiti svoj glas i vještine pod vodstvom iskusnih instruktora.

  • Open mic jam: Prilika da uživate u nastupima raznih suvremenih a cappella grupa u opuštenoj atmosferi.

  • A cappella afterparty: Proslavite uz glazbu i nova poznanstva.

Možete sudjelovati na svim radionicama ili birati one koje vas najviše zanimaju. Posebna prilika za sudionike radionica zborskog a cappella pjevanja je i nastup na finalnom CROappella 2 koncertu!

Zašto sudjelovati?

  • Usavršite svoje vokalne tehnike i naučite nove metode pjevanja.

  • Steknite nova prijateljstva s ljubiteljima glazbe.

  • Uživajte u jedinstvenom iskustvu i stvaranju glazbe zajedno s talentiranim pojedincima.

  • Zabavite se na open mic jamu i afterpartyju.

  • Iskoristite priliku da budete dio finalnog CROappella 2 koncerta, što će vam pružiti nezaboravno iskustvo nastupa.

Požurite s prijavama jer je broj mjesta jako ograničen! Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku da budete dio glazbene čarolije na CROappelli 2.

PRIJAVITI SE MOŽETE PUTEM GOOGLE FORM OBRASCA NA LINKU: https://forms.gle/aoTxmKndj3kFJWcy7

Prijavite se na linku već danas i osigurajte svoje mjesto!

A kako je to sve izgledalo prošle godine i što smo sve pripremili za ovogodišnju CROappellu II možete vidjeti na:  https://www.instagram.com/croappella/ 

Posebne zahvale kao i uvijek idu našim divnim donatorima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće: Adria Rail Rent, Caffe Bar Lotus, Caffe Bar Tavola, Caffee Galerija Đina, Degarra, Diadora TV, Feel Croatia, Frizerski salon Bellissima, Frizerski salon Romilda, Grad Nin, OTP Banka, Pitter charter, TZV Gredelj, TZ grada Zadra, Vina Figurica, Vrtni centar Holus te Zadarska županijai od čije je strane ovaj projekt sufinanciran.

Vidimo se na CROappelli 2!


Reci što misliš!