Kultura

četvrtak 27. lipnja u 19h

Psihoterapeutkinja Linda Kojić održava besplatno predavanje i radionicu u Zadru

Psihoterapeutkinja Linda Kojić održava besplatno predavanje i radionicu u Zadru

U suradnji sa Inovativnim Zadrom te zajednicom “Zadarskih žena poduzetnica”, u prostorijama Poduzetničkog inkubatora na Novom Bokanjcu, održat će se predavanje i radionica na temu ''Ja i granice'' pod vodstvom poznate psihoterapeutkinje Linde Kojić.

Predavanje će pružiti jedinstvenu priliku za upoznavanje s radom privatne prakse Linde Kojić, kao i za stjecanje korisnih informacija o raznim aspektima psihoterapije s kojima se svakodnevno susreće, a posebno s metodom Neurofeedback treninga.

Nakon predavanja, sudionici će imati priliku sudjelovati u radionici "Ja i granice", koja će im omogućiti dublje razumijevanje teme granica i njihovog utjecaja na međuljudske odnose.

Linda Kojić iskusna je psihoterapeutkinja s bogatim obrazovanjem i iskustvom. Nakon magisterija sestrinstva, nastavila je edukaciju u Gestalt psihoterapiji i stekla Europski akreditirani psihoterapijski trening iz dječje i adolescentne psihoterapije. Također je završila programe Mindfulnessa za djecu i adolescente, program za poremećaje hranjenja u centru Bea te Teen Cap program prevencije zlostavljanja mladih. 

Nakon završene edukacije iz "Ranog razvoja" trenutno je polaznica Integralno tjelesne psihoterapije u IPD Centru Zagreb. Završila je i EMDR – psihoterapeutski pristup za oslobađanje emocionalnih trauma. Osim psihoterapije, Linda se bavi i neurofeedback treninzima, metodom za treniranje moždane aktivnosti koja poboljšava mentalno i fizičko zdravlje.

Što je Neurofeedback?

Neurofeedback je metoda za treniranje moždane aktivnosti koja se koristi za poboljšanje mentalnog i fizičkog zdravlja.

Cilj neurofeedback terapije je naučiti korisnike kako samostalno regulirati svoje moždane valove, što može dovesti do poboljšanja u različitim područjima funkcioniranja. Kroz neurofeedback, osobe mogu učiti kako optimizirati svoje mentalno stanje, što može dovesti do poboljšanja u koncentraciji, emocionalnoj stabilnosti i općenitom blagostanju. Terapija se često koristi kao dopuna ili alternativa tradicionalnim tretmanima za razne psihičke i neurološke poremećaje. Pogodna je za osobe svih dobi, uključujući djecu, adolescente i odrasle.

Prijave i informacije:

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-mail adrese: fierazadar@gmail.com.

Za više informacija o neurofeedback terapiji posjetite Neurofeedback Zadar, Linda Kojić


Reci što misliš!