Kultura

večeras

Uspjeh je izbor: Predstavljanje knjige Melite Pavlek u Gradskoj knjižnici Zadar

Uspjeh je izbor: Predstavljanje knjige Melite Pavlek u Gradskoj knjižnici Zadar

Najavljujemo predstavljanje knjige Uspjeh je izbor - jednostavni savjeti za učinkovitu komunikaciju autorice Melite Pavlek.

Promocija knjige u organizaciji Dalmatinske podružnice HUOJ-a  održat će se 11.3.2024. od 18 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, Stjepana Radića 11b.

U knjizi možete pronaći korisne savjete o motivaciji, komuniciranju i javnom nastupu te ih kombinirati s vježbama i prijedlozima različitih aktivnosti vezanih uz poboljšanje vaših komunikacijskih vještina. Knjiga se odlično kombinira s motivacijskim karticama "Poticaj za svaki dan" kojih je također autorica Melita Pavlek.

„Kombinirajući različite izvore, tehnike i iskustvo, njihov je cilj sa zainteresiranima podijeliti alate koji zaista funkcioniraju. Svaki od njih samo je motivacija da istražujete nepresušno vrelo vlastitih rješenja. I poticaj da ne budete škrti, da dijelite dobre, korisne i zanimljive informacije i osjećaje. Toga nam toliko nedostaje... Jer, na kraju dana, ne postoji uspješno društvo bez zadovoljnog pojedinca, stoga je SREĆU nužno svjesno izabrati, a zatim i − dijeliti.“ – Melita Pavlek.


Reci što misliš!