Kultura

najava

Promocija zbirke "Izgubljeni rock and roll" pjesnika Luke Foro

Promocija zbirke
VB

U multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice u četvrtak 26. siječnja održati će se promocija zbirke pjesama “Izgubljeni rock and roll” autora Luke Foro s početkom u 18 sati.

U programu predstavljanja zbirke sudjeluje pjesnik Luka Foro koji će čitati svoje stihove, Iva Pejković  predsjednica udruge ZaPis koja će kroz predgovor i pogovor posjetiteljima predstaviti zbirku, a u glazbenom dijelu programa uz gitaru nastupat će Elkan Petrov.

Zbirka “Izgubljeni rock and roll” druga je zbirka po redu ovog mladog pjesnika iz Sukošana podijeljena u pet poglavlja - Samoizolacija, Ja sam samo čovjek, Bajke i laži, Otok si moje duše, Lovostaj na srdele i inćune. Zbirku je izdao u doba pandemije 2021. godine pa je ova promocija ujedno dobra prilika da je Luka konačno predstavi i široj javnosti.

Urednica je Kristina Koren Kudelić ujedno i lektor, predgovor je napisala Ana Vazdar, obradu naslovnice izradio je Antonio Lovrić, a izdavač je bio Diligo Liber.

Luka Foro do sada je izdao zbirku poezije “Tišina pod smokvom” 2019. godine za koju je održao promociju u svom mjestu Sukošanu.

Organizator i moderator promocije je Vesna Benić. Svi su dobrodošli 26.01. u 18 sati u GKZ svojim dolaskom podržati pjesnika Luku ,jedinog pjesnika iz Sukošana.


Reci što misliš!