Kultura

Kapetanski, 19. rujna u 18 sati

Teatar Dragon predstavlja novu predstavu - Aladin

Teatar Dragon predstavlja novu predstavu - Aladin

Dječje predstave nakon dužeg se vraćaju na zadarske scene. Teatar Dragon predstavlja svoju novi predstavu - bezvremenskog ALADINA iz Tisuću i jedne noći.

Svima znana priča iz "Tisuću i jedne noći" namijenjena je djeci od tri, pa sve do... sto i tri godine. Uz univerzalnu poruku da ljubav pobjeđuje sve razlike, produkcija Dragon teatra jamči izvrsnu atmosferu, vatromet boja, ples i zabavu.

Predstava je realizirana u suradnji s lutkarima iz Osijeka, Iskrom Jovanović Glavaš i i Draženom Matijaševićem. U predstavi glume Jasmina Šogolj, Jelena Maurin i Renato Pizek.

Kostime potpisuje Mihaela Gregov, a režiju Maja Šimić. 

Iz Dragon teatra poručuju da, nakon duge pauze, jedva čekaju ponovo zaigrati pred najdražom publikom. I zato - vidimo se na Kapetanskom!

Dragon teatar djeluje u području kazališnog, filmskog i glazbeno scenskog umjetničkog stvaralaštva od 2010. godine. Organizacija se bavi raznolikom kazališnom djelatnošću.

Uz kazališni repertoar za odrasle i djecu, pokreće i vodi kazališne škole za djecu, mlade i odrasle u Zadru i Salima na Dugom Otoku.


Reci što misliš!